Όλοι μας, ενώ κάνουμε σκρόλινγκ στο Instagram ή στο Facebook, «πέφτουμε» πάνω σε μερικές φωτογραφίες διασημοτήτων οι οποίες είναι κάπως υπερβολικές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί απλώς να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας, να γελάσουμε ή και να το μοιραστούμε με τους φίλους μας. Κάποιοι, ή μάλλον κάποιος, έχει διαφορετική άποψη και δεν αφήνει τίποτα να πέσει. Αυτός ο κάποιος είναι ο Γιούρι Ιστέρικα και πήγε το τρόλινγκ σε άλλο επίπεδο.

Ο Γιούρι είναι Ρώσος μπλόγκερ και του αρέσει να μοιράζεται με το κοινό του στο Instagram τις φωτογραφίες του που βασίζονται στις φωτογραφίες άλλων. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιεί ό,τι του έρχεται στο μυαλό για να δημιουργήσει τις «βελτιωμένες» εκδοχές των διάσημων προσωπικοτήτων του ίντερνετ και όχι μόνο, καθώς βλέπουμε ακόμα και πολιτικούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιούρι είδε κατά λάθος μια φωτογραφία δύο Ρώσων σταρ. Ένας από αυτούς κρατούσε ένα όμορφο πιάτο το οποίο έμοιαζε με νεροχύτη. Ο Γιούρι έβγαλε μια φωτογραφία κρατώντας έναν νεροχύτη, την πόσταρε και έγινε viral. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το ταξίδι του στον ιντερνετικό κόσμο. Πλέον, μετρά περίπο 65 χιλ. ακόλουθους.

Η μπλόγκερ αποφάσισε να αναδημιουργήσει μερικές ακόμα περίεργες φωτογραφίες διασημοτήτων και οι χρήστες του Instagram απλά τον λάτρεψαν. Λογικό θα πούμε εμείς. 

Αριάνα Γκράντε

Κακό…

Άνγκελα Μέρκελ

Τζίτζι Χαντίντ

Μαντόνα

Μελάνια-Ντόναλντ Τραμπ

Πενέλοπε Κρουζ

Ριάνα

Κιμ Καρντάσιαν