Η βρετανική μοναρχία δεν είναι στη μόδα κι αυτό βγαίνει. Η νησιωτική χώρα Μπαρμπέιντος είναι η νεότερη δημοκρατία του πλανήτη και δεν έχουν πλέον ως αρχηγό κράτους την Βασίλισσα Ελισάβετ. Έχουν- επιτέλους – Πρόεδρο, είναι γυναίκα και την λένε Σάντρα Μέισον. Μάλλον είναι φεμινιστικό μέρος μιας και οι γυναίκες δεν είναι διακοσμητικές και χωρίς εξουσία.  Η Μία Μότλεϊ είναι δικηγόρος και πολιτικός, πρωθυπουργός από τον Μάιο του 2018 και αρχηγός του Εργατικού Κόμματος. Είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην ιστορία της νησιωτικής χώρας.

https://t.co/ohBUIQ8U5B

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο  στην τελετή για την ανακήρυξης της  νησιωτικής χώρας σε Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και η Πρόεδρος της χώρας ζήτησε από τη διάσημη τραγουδίστρια και εθνική ηρωίδα Ριάνα να συνεχίζει να λάμπει σαν διαμάντι και να τιμά τον τόπο της. Ευτυχώς,  δεν προσκολλάται το έθνος σε αποικιακές ουρές για να βρει την ταυτότητά του κι απέρριψαν τα υπολείμματα της μοναρχίας.

Η τελετή δεν ήταν ανοιχτή στο κοινό εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας. Η πρωθυπουργός ανακήρυξε την Ριάνα σε Εθνικό Ήρωα των Μπαρμπέιντος. Η νησιωτική χώρα θα παραμείνει μέλος της Κοινοπολιτείας. Η παρουσία του Καρόλου προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια γιατί η βρετανική βασιλική οικογένεια θεωρείται ο υπεύθυνος για την εκμετάλλευση του νησιού και τις ανισότητες μεταξύ των κατοίκων. Δεν έχουν όλοι οι κάτοικοι πρόσβαση σε τραπεζικά δάνεια.

https://twitter.com/rihanna?ref_src=twsrc%5Etfw

Στα Μπαρμπέιντος μπορείτε να βρείτε εξωτικές παραλίες, άπειρο ρούμι και την Ριάνα να λικνίζεται στα άρματα των καρναβαλιών. Η πανδημία δυστυχώς επηρέασε την οικονομία του Μπαρμπέιντος που στηριζόταν στο τουρισμό.

https://t.co/fonwbxD2as

Η κυβέρνηση των Μπαρμπέιντος επιθυμεί να ιδρύσει πρεσβεία στο metaverse, αυτόν τον παράλληλο, εικονικό κόσμο του Facebook. Προς το παρόν η κυβέρνηση λέει ότι θα παρέχει διαδικτυακά προξενικές υπηρεσίες και θα έχει και μια πύλη «τηλεμεταφοράς» από την οποία οι χρήστες θα μπορούν να μετακινούνται σε όλα τα εικονικά σύμπαντα.