Οι Έλληνες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε εκείνους που μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και σ’ αυτούς που που μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του νέου κύκλου του Survivor, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου. Κι αν οι πρώτοι είναι οι κλασσικοί γραφικοί που αισθάνονται «ευλογημένοι στην περιοχή Ερμού» ποστάροντας στο Instagram φωτογραφίες, βίντεο, μπούμερανγκ με ζεστή σοκολάτα, με τους δεύτερους δε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση.

Ωστόσο εμένα άλλο με προβληματίζει. Το γεγονός πως το Survivor επανέρχεται στις ζωές μας. Ο Ατζούν έχει αναλάβει προσωπικά τα πρόσωπα που θα σπάνε καρύδες, θα τσακώνονται για το φακόρυζο, θα σκουπίζονται με φύλλα δέντρων και θα κάνουν σεξ στην άγρια φύση του Αγίου Δομίνικου. Τα πρώτα ονόματα που έχουν διαρρεύσει είναι εκείνα του Χρήστου Χολίδη, του Θανάση Βισκαδουράκη και του Χρήστο Βολικάκη αλλά με τέτοιους celebrities δεν πας πουθενά. Καλό 5.5% εκεί στο Φάληρο.

Στο Provocateur.gr δημιουργήσαμε μία άχαστη λίστα με εγχώριους σταχαχαχαχαχαρς, οι οποίοι θα εκτοξεύσουν τα νούμερα και θα χαρίσουν όμορφες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό. Και το κυριότερο; Ελπίζουμε να παραμείνουν και μετά το πέρας του reality, μήπως και η φάση στην showbiz γίνει καλύτερη.

Εντάξει, ας μην το πάρουμε και τόσο σοβαρά. 

Άρης Πορτοσάλτε

Ναι σωστά το είχες υποπτευθεί. Ο συνονόματος είναι εκείνος που θεωρώ πως θα γυρίσει την μπιφτέκα και θα φτιάξει τη δική του σκληροπυρηνική κλίκα. Μπορεί στα αθλήματα να έχει χειρότερο ποσοστό νικών και από τον Τριαντάφυλλο ή την Λάουρα Νάργες, αλλά στην στρατηγική τον εμπιστεύομαι τυφλά. Θα δημιουργήσει ίντριγκες, θα ελίσσεται συνεχώς και θα αποτελέσει το απόλυτο «Κακό» του νέου Survivor. Μία χειρότερη εκδοχή του Αλέξη Παππά στις οθόνες μας. Μόνο μην τον δούμε και επόμενο Bachelor.

Νίκος Μουτσινάς

Τα είπε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, πρόσφατα: «Όχι άλλους Μουτσινάδες στις οθόνες μας». Αλήθεια, επόμενο βήμα διαμαρτυρίας με πανό στο Σύνταγμα. Όχι άλλο χιούμορ κομμωτηρίου με σχολιασμό για τις «θέλω κι εγώ να γίνω influencer» του The Bachelor, που απευθύνεται σε τηλεθεάτριες που ήδη έχουν στείλει αίτηση για το Shopping Star. Είμαστε άδικοι, ίσως; Θέλουμε λίγη αποτοξίνωση από την Μουτσινίλα; Ξεκάθαρα. Έφτασε η στιγμή οι ρόλοι ν’ αντιστραφούν. Τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανά να σχολιάσουν κάθε βήμα του ταλαιπωρημένου, αχτένιστου Νίκου Μουτσινά, τα νεύρα του να γίνουν ζαρντιέρες από την πείνα και να αποτελέσει το αλατοπίπερο στο reality επιβίωσης. 

Δέσποινα Βανδή

«Ερωτευμένη η Δέσποινα Βανδή. Δείτε το νέο της σύντροφο», «Σε ταβερνάκι στα Εξάρχεια ζει τον έρωτα η Δέσποινα Βανδή», «Την τσακώσαμε στο αεροδρόμιο με τον Βασίλη Μπισμπίκη», «Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Μπισμπίκη η Δέσποινα». ΚΟΥ – ΡΑ – ΣΤΗ – ΚΑ. Δεν ξέρω αν φταίει το Δεσποινάκι αλλά κατάφερε να με κουράσει ήδη. Οπότε εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο να ηρεμήσει η ψυχή μας και τα νεύρα μας. Το «Υποφέρω» θα αποκτήσει σάρκα και όστα ενώ αν ήμουν Ατζούν, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα έβαζα και έναν Ντέμη Νικολαΐδη στην ίδια καλύβα. Οι Μπέκαμ από τα Lidl. 

Άρης Σερβετάλης

Ο ρόλος της ζωής του. Ο «άνθρωπος του Θεού» θα βρει την γαλήνη που τόσο αναζητεί στον Άγιο Δομίνικο. Η έλλειψη φαγητού δεν θα τον επηρεάσει καθώς θα τρέφεται πνευματικά από τις προσευχές στον Κύριο και Δημιουργό. Μία πέτρα για καρέκλα και ένα κομποσκοίνι για παρέα αρκούν για να περάσει ένα εξάμηνο στην άγρια φύση. Το αγνό βλέμμα του που θυμίζει Ιησού από τη Ναζαρέτ θα κερδίσει τηλεθεατές και συμπαίκτες, οι οποίοι συμπαίκτες θα τον ορίσουν αρχηγό από την πρώτη εβδομάδα. Οι 12 συμπαίκτες του θα τον ακολουθούν πιστά. Κάποιος στο τέλος θα τον προδώσει. Ποιος λέτε να είναι; Εγώ στοιχηματίζω στον επόμενο της λίστας.