Ο Αρμαγεδδών, για πολλούς, είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ. Ίσως και να έχουν δίκιο ίσως και όχι, δεν είναι αυτό το θέμα μας, απλά σκεφτείτε όλα όσα σας προσφέρει αυτή η ταινία: έχει δράση, έχει κωμωδία, έχει ρομαντισμό και έχει… αρκετό διάστημα. Μην ξεχνάμε και το καστ: Μπρους Γουίλις, ο νεαρός Μπεν Άφλεκ, Όουεν Γουίλσον, Στιβ Μπουσέμι, Μπιλ Μπομπ Θόρντον. Ακόμα, elite ηθοποιοί όπως Γουίλ Πάτον και Γουίλιαμ Φίτσνερ. ΟΚ, τελικά θα πάρουμε θέση. Αν ψάχνετε για καλή, ντεμοντέ κινηματογραφική ψυχαγωγία, ο Αρμαγεδδών είναι εκεί για σας.

Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν δείξει όλοι τον σεβασμό τους στον Αρμαγεδδών, καθώς από την κυκλοφορία του και μετά, έχει γίνει μια από αυτές τις ταινίες που οι χαρακτήρες του έχουν γίνει memes. Οι άνθρωποι λατρεύουν να κάνουν αστεία με αυτή την ταινιάρα και γι’ αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η NASA και η όλη ιστορία με την εκτόξευση ενός ρομποτικού σκάφους που θα «τρακάρει» πάνω σε αστεροειδή σε μια προσπάθεια να ανακατευθύνει την πορεία του.

Τι εννοούμε: ο Μπρους Γουίλις τρεντάρει από το πρωί για τους λάθος λόγους και στο Twitter έχει γίνει χαμός με τα σχόλια γνωστών και μη χρηστών. 

https://t.co/6UmgSbfQiN
https://t.co/ztAR8WjZFA
https://t.co/yzbk9Dp91S
https://t.co/yzbk9Dp91S