Γιατί οι οπαδοί της Τέιλορ Σουίφτ μισούν ξαφνικά τον Τζέικ Τζίλενχαλ; Για ένα κασκόλ, επειδή δεν πήγε στα 21α γενέθλια της και επειδή της είπε να μην φορά τακούνια μια φορά. Πριν έντεκα χρόνια. Σύμφωνα με ευρέως διαδεδομένες εικασίες/ φήμες και τους στίχους της Τέιλορ Σουιφτ, πριν από 11 χρόνια, έκλεψε το κασκόλ της. Και μετά, τουλάχιστον σε μία περίπτωση, δεν έπλυνε τα πιάτα. Και δεν εμφανίστηκε σε πάρτι γενεθλίων. Μιλάμε για τοξικό άνθρωπο.

https://t.co/MCoREPxhAw

Όλα αυτά τα προκάλεσε η επανέκδοση του άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ από το 2012, του Red. Αν και η ίδια η Σουίφτ δεν το έχει επιβεβαιώσει ποτέ (ή το έχει αρνηθεί), ότι το “All Too Well” αφορά τη σχέση με τον Τζέικ Τζίλενχαλ.  Οι δυο τους έβγαιναν για μερικούς μήνες –πραγματικά, μερικούς μήνες– στα τέλη του 2010, όταν εκείνη ήταν 20 και αυτός 29. DATING.

Στο τραγούδι, η Σουίφτ τραγουδάει για ένα κασκόλ που άφησε στο σπίτι της αδερφής του πρώην της, υποθέτοντας ότι το έχει ακόμα όλα αυτά τα χρόνια αργότερα, επειδή του θυμίζει εκείνη. Κρίμα.

https://twitter.com/loversinfilm/status/1459748934197338112?ref_src=twsrc%5Etfw

Αλλά η νέα έκδοση του “All Too Well” άνοιξε ξανά την πληγή. Πρόσθεσε μια σχεδόν ατάκα στο τραγούδι για το γεγονός ότι την έστησε στα 21 της γενέθλια, και στο βίντεο, ο Τζέικ a.k.a  Ντύλαν Ο’Μπράιεν δεν κρατά το χέρι της Τέιλορ σε ένα δείπνο και μαλώνει  μαζί της για το πλύσιμο των πιάτων. Βέβαια, η πιο σημαντική προσθήκη είναι η εξής: το punchline «Θα μεγαλώσω, αλλά οι κοπέλες σου θα μείνουν στην ηλικία μου». Σκληρό.

https://t.co/Luw03lJQ5M

Η Σουίφτ είναι διάσημη για τη μουσική σχετικά με τη νεανική αγάπη και τους χωρισμούς, και η επανέκδοση του Red είχε ως αποτέλεσμα οι  θαυμαστές της να επανασυνδεθούν με τον πιο πρωτόγονο εφηβικό εαυτό τους. Ο Τζίλενχαλ θα πρέπει να μπει στην προστασία μαρτύρων, κάποιοι υποστήριξαν αστειευόμενοι στο Twitter, ή τουλάχιστον να κλείσει το τηλέφωνό του για ένα εύλογο διάστημα. Ένας χρήστης του TikTok ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του Jake Gyllenhaal σε μια προσπάθεια να βρει μια αστρολογική εξήγηση για τη σκληρότητά του. ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ.

https://t.co/bnmnQAK7mv

Οι Swifties εκεί έξω τρολάρουν  και το λογαριασμό της αδελφής του στο Instagram με emoji κασκόλ. Γιατί να μισήσεις τον πρώην της Τέιλορ Σουίφτ με τον παράλογο τρόπο που μισείς τους πρώην των φίλων σου από τυφλή αφοσίωση;

https://t.co/nHNHLFKQ32

Υπάρχει και πιο σουρεαλιστική ιστορία από τις παραπάνω: Η φημολογούμενη γάτα του Τζέικ Τζίλενχαλ, η κα Fluffle Stilt Skin, έσπασε τη σιωπή της για το αναζωπυρωμένο δράμα γύρω από τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη της και την πρώην φίλη του Τέιλορ Σουίφτ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.

https://t.co/1fdkEvCxoa

Η σχέση, η οποία διήρκεσε μόλις τρεις μήνες, έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο χάρη στη 10λεπτη έκδοση του “All Too Well”, και φαίνεται ότι ο πρωταγωνιστής του “The Guilty” αφήνει τη γάτα να μιλήσει.

https://t.co/7GHlF2ar1P