Η Ρωσία δεν είναι χώρα, είναι μια συνεχόμενη κατάβαση στον υπερρεαλισμό. Και ξέρετε κάτι; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Οι άνθρωποι μοιάζουν να περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Από την οδηγική τους συμπεριφορά και μόνο μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν τους καίγεται καρφί. Ζουν στον δικό τους κόσμο, μακριά από τα προβλήματα των άλλων χωρών. Για παράδειγμα, είναι ΟΚ να βγεις μια βόλτα με το άλογό σου μετά από ακραίο clubbing. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Αντρέι Αρσάβιν θα συμφωνήσει με αυτό:

Όμως εδώ δεν θα εστιάσουμε στα νυχτοπερπατήματα του Αρσάβιν. Θα ασχοληθούμε με τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους, με τους ρυθμούς τους και τις επιλογές τους.

Υπάρχουν πολλές αστείες φωτογραφίες στο διαδίκτυο, άπειρες για την ακρίβεια που μας τρώνε καθημερινά τον παραγωγικό μας χρόνο. Και μετά εμφανίζονται μπροστά μας οι αστείες ρωσικές φωτογραφίες που το πάνε σε εντελώς άλλο επίπεδο και μας γεμίζουν με μια περίεργη ευφορία αντί για τύψεις που σκρολάρουμε αντί να δουλεύουμε.

Η σελίδα στο Twitter με το όνομα “No Context Russia” ασχολείται αποκλειστικά με τη Ρωσία και από τότε που την ανακαλύψαμε, έχει γίνει το δεύτερο ιντερνετικό μας σπίτι. Οι 8 φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι εννοούμε: