Κι όμως, φτάσαμε στον έκτο κύκλο του MasterChef, του ριάλιτι μαγειρικής που όσο και να προσπαθούν κάποιοι να αντιγράψουν ή να ξεπεράσουν, δεν μπορούν. Βλέπετε, δεν έχει να κάνει μόνο με την δύναμη της συνήθειας και το χρόνο που έχουμε αφιερώσει μπροστά στην τηλεόρασή μας παρακολουθώντας μερικούς υποψήφιους μάγειρες να θέλουν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο. Έχει να κάνει με τα πρόσωπα που βλέπουμε σε αυτό.

Οι κριτές του MasterChef κάνουν καλή παρέα, είναι κουλ και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τι άλλο θέλουμε από ένα τηλεοπτικό προϊόν; Τα θετικά vibes είναι πολλά και έχουν κερδίσει με το σπαθί τους το κοινό που τους ακολουθεί φανατικά από τον πρώτο κύκλο.

Πλέον, βρισκόμαστε λίγο πριν τον έκτο (πέρασαν τα χρόνια) και έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες με την παραγωγή να έχει ανεβάσει ρυθμούς. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος έχει χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο λόγω της γενικότερης συμπεριφορά του, θέλησε μάλιστα να μας υπενθυμίσει ότι το κυρίως πιάτο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, είναι σχεδόν έτοιμο. Τι έκανε; Ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τις τρεις καρέκλες των κριτών στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας «οσονούπω». Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή.

Ε, αυτό ήταν αρκετό για να γίνει ένας μικρός χαμός. Περίεργος κόσμος αυτός τον social media.