Κάποια πράγματα καλό είναι να τα κρατάμε για τους εαυτούς μας. Κάποιες πράξεις μας καλό είναι να μην τις μοιραζόμαστε με άλλους, ούτε καν με τους πιο κοντινούς μας. Ναι, μπορεί να νιώθουμε το βάρος της αμαρτίας, μπορεί να μην υπάρχει συγχώρεση για ό,τι κάναμε, σίγουρα κανείς δεν πρόκειται να μας δώσει συγχωροχάρτι, ωστόσο κάποια πράγματα ας τα ξέρει ο πάτερ και ο Κωτσόβολος. Διότι ό,τι αμαρτία και αν είχαμε κάνει έως τώρα δεν πιάνει μία μπροστά στο φετινό Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο που έρχεται με σκοπό να κολάσει τους πάντες.

Δεν θα μπορούσες να φανταστείς τι θα έκανες για μια κουζινομηχανή. Εάν όμως έβλεπε κάποιος την προσφορά, θα σε συγχωρούσε. Μα θα ήταν αμαρτία να την έχανες – όλοι θα το παραδέχονταν. Δεν θα περίμενες ποτέ ότι θα σκαρφιζόσουν ευφάνταστες δικαιολογίες για να κερδίσεις μερικές θέσεις στην ουρά. Η αμφιβολία όμως είχε ήδη μπει στο μυαλό σου: αν η κυρία που είναι δύο θέσεις μπροστά μου θέλει να αγοράσει την ίδια συσκευή με εμένα; Σε καταλαβαίνω, διότι με τέτοιο Μπλάκ Φράιντεϊ ουδείς αναμάρτητος. Και αν δεν σου αρέσουν οι ουρές, δεύρον μέσα στο site του Κωτσόβολου (στο kotsovolos.gr & kotsovolos.cy), σκρόλαρε, κλίκαρε και αγόρασε. Φυσικά να μην ξεχάσω ότι πολλοί θα αγαπήσουν τη νέα σου παιχνιδομηχανή, ελάχιστοι όμως θα επικροτήσουν πώς κατάφερες να αρπάξεις την τελευταία. Βλέπεις εύκολα κρίνουν, αλλά αν είχαν δει και εκείνοι την ασυναγώνιστη τιμή της, ίσως και να άλλαζαν γνώμη.

Γι’ αυτό σου λέω, ας ξέρει μόνο ο πάτερ και ο Κωτσόβολος τι θα κάνεις στη φετινή Μπλακ Φράιντεϊ. Με τους υπόλοιπους μοιράσου το κέφι και τη χιουμοριστική διάθεση όταν κάνουμε αγορές – τα στοιχεία δηλαδή που τονίζονται και στη νέα ευρηματική και δυνατή καμπάνια του Κωτσόβολου.

Πέρα όμως από ευχάριστα συναισθήματα, με τις αγορές στον Κωτσόβολο θα βρεις και όλους τους λόγους για να…αμαρτήσεις. Πάρε χαρτί και γράφε γιατί θα πρέπει να τα… εξομολογηθείς μετά. Τιμές που θα σε κολάσουν. Άκουσε με, ου κάνεις μικρό καλάθι, λοιπόν, γιατί με τέτοιες προσφορές δεν κάνεις λάθη. Και δεν σταματάμε εδώ, είναι πολλοί οι πειρασμοί. Μεγάλη ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας (κλιματιστικά, λευκές συσκευές, smartphones, τηλεοράσεις…τα πάντα εν σοφία αγόρασες). Όσο και αν θες να αντισταθείς, τα αποθέματα είναι σε μεγάλη επάρκεια (μήπως ακούς και εσύ την επουράνια φωνή να λέει: «ου φοβηθείς, επάρκεια πάντα θα βρεις;»). Όσο για την παράδοση ή την παραλαβή από το κατάστημα; Γίνεται αυθημερόν – μία που σκέφτεσαι την αμαρτία, μία που την έχεις κάνει. Και, τέλος πάντων, ας μου κλείσει όσο είναι καιρός κάποιος το στόμα πριν μιλήσω για την πληθώρα των καινοτόμων υπηρεσιών και τρόπων πληρωμής, διότι εδώ μιλάμε για κόλαση.

Οι γραφές στον Κωτσόβολο το λένε καθαρά: αγόραζε και μη ερεύνα. Άλλωστε ο δρόμος προς ένα Μπλακ Φράιντεϊ παράδεισο είναι στρωμένος με προσφορές κόλαση.