Οι διασημότητες έχουν σωσίες, δεν εξηγείται διαφορετικά. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες σε μία ταινία ή σειρά να διαβάζουμε ότι πρωταγωνιστεί η Ζόι Ντεσανέλ, εκείνη να βρίσκεται στο σπίτι της και να πίνει τα μοχίτο της και στη θέση της, σε ένα από τα ρεπό της, να παίζει η Κέιτι Πέρι. Αν ακούσετε ποτέ καμιά ακραία παραφωνία σε κάποια συναυλία της Πέρι, τότε θα έχει γίνει το αντίθετο.

Γενικότερα στον κόσμο του θεάματος υπάρχουν περισσότερες ομοιότητες από αυτές που μπορούμε να καταναλώσουμε και κάποιες φορές μπερδευόμαστε. Άνθρωποι είμαστε και εμείς. Επίσης, υπάρχουν περιπτώσεις ηθοποιών που δεν μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους, όμως λόγω της θεματικής των ταινιών τους, έχουμε σίγουρα μπερδέψει τα ονόματά τους. Ο Μπεν Στίλερ και o Άνταμ Σάντλερ είναι μια τέτοια περίπτωση.

Άλλα όχι, σε αυτό το κείμενο θα ασχοληθούμε -κυρίως- με τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που βλέπουμε ξανά και ξανά σε ένα σκασμό ταινίες και ποτέ δεν μας είπαν ότι είχαν δίδυμα αδέρφια. Εντάξει, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι όντως υπάρχουν δεσμοί αίματος, όμως, ρε φίλε, δεν μπορεί. Είναι ίδιοι, ή σχεδόν ίδιοι. Όπως και να’ χει εμείς θα τους προτείναμε να κάνουν ένα τεστ DNA.

Ζόι Ντεσανέλ – Κέιτι Πέρι

Σίντι Κρόφορντ – Έυα Μέντες

Νάταλι Πόρτμαν – Κίρα Νάιτλι

Μπιλ Μάρεϊ – Τζιμ Μπελούσι

Ζόε Σαλντάνα – Θάντι Νιούτον

Τζέφρι Ντιν Μόργκαν –  Χαβιέ Μπαρδέμ

Μαρκ Γουόλμπεργκ – Ματ Ντέιμον (περίπτωση Μπεν Στίλερ – Άνταμ Σάντλερ)