Το ότι ο Σίλας Σεραφείμ πρώτα σκέφτηκε, μετά πληκτρολόγησε και έπειτα αποφάσισε πως είναι καλή ιδέα να δημοσιεύσει ένα -στα όρια της χυδαιότητας- tweet, δεν είναι νέο. Είναι μια κλασική Τετάρτη στον πλανήτη γη.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος και πώς ακριβώς έχει πείσει τον «κωμικό» πως σχολιάζει εύστοχα την επικαιρότητα, αλλά πάντως φαίνεται να το έχει πιστέψει. Κάπως έτσι, σήμερα, στην επέτειο του Πολυτεχνείου, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα στόρι-δολοφονία τριών βασικών αξιών ενός ανθρώπου θέλει να θεωρείται σχολιαστής: ιστορική γνώση, εύστοχα τηρούμενος σεβασμός και χιούμορ.

«17 Νοέμβρη σήμερα. Να βγω να διαμαρτυρηθώ γιατί έχω πιτυρίδα», έγραψε σήμερα το πρωί στο Twitter, και ειλικρινά αρνούμαστε μέχρι και να εξηγήσουμε τα πίσω νοήματα αυτού του tweet που κάτι θέλει να πει και δυστυχώς το επιχειρεί.

https://twitter.com/hashtag/17%CE%9D%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B7?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το tweet δεν έχει διψάσει από απαντήσεις που δηλώνουν το πόσο κοντά σε ιδέες εγκληματικών, ακροδεξιών οργανώσεων φτάνει, ούτε πόσο κοντεύει να σπάσει τα ρεκόρ της ντροπής.

Επειδή εμείς δεν έχουμε χάσει ακόμα το χιούμορ μας, θα κρατήσουμε μια απάντηση, που τον αποκαλεί «αρνητή κωμωδίας», συνδυάζοντας σχολιασμό και προσκόλληση στις τάσεις των ημερών. Σωστοί; Έλα, παραδέξου το, σωστοί.

https://twitter.com/Sotter4/status/1460852636375306244?ref_src=twsrc%5Etfw

Κατά τα άλλα, σήμερα, ας τιμήσουμε όπως και όσο μπορούμε την ημέρα, ακόμα και με τη σιωπή μας, αν σκοπεύουμε να εξαπολύσουμε κάποια ανιστόρητη, κρύα χοντράδα. Τέλος, ας πάρει κάποιος το κινητό του Σίλα και ας τον βοηθήσει να κάνει ένα detox από τα social. Εικάζουμε πως θα του κάνει καλό.