Η γνωστή μαγική παρέα επιστρέφει. Μάγοι και μάγισσες όλου του κόσμου υψώστε τα ραβδιά σας. Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, η Έμα Γουότσον και ο Ρούπερτ Γκριντ, μαζί  φυσικά με τα υπόλοιπα μέλη του καστ των 8 ταινιών,  κάνουν το δικό τους reunion και όπως καταλαβαίνετε, θα γίνει ένας μικρός χαμός. Πίσω φυσικά από αυτό το εγχείρημα βρίσκεται το HBO Max και λογικά θα θυμίζει το reunion των Friends.

Πότε με το καλό θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε και να νιώσουμε και πάλι παιδιά, 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία του Χάρι Πότερ; Την Πρωτοχρονιά γιατί αν δεν δούμε στις γιορτές Χάρι Πότερ, πότε θα δούμε; 

O τίτλος του special επεισοδίου θα είναι «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» και το HBO Max έδωσε πριν από λίγη στη δημοσιότητα το teaser. Τι θα δούμε; Συνεντεύξεις, συζητήσεις μεταξύ του καστ και των ηθοποιών ενώ θα ακούσουμε και διάφορες άγνωστες ιστορίες για το τι διαδραματίστηκε πίσω από τις κάμερες. 
 
Εκτός από τους τρεις πρωταγωνιστές, θα εμφανιστούν: Ελένα Μπόναμ Κάρτερ (υποδύθηκε την Μπέλατριξ Λεστρέιντζ), Ρόμπι Κόλτρεϊν (Ρούμπεους Χάγκριντ), Ρέιφ Φάινς (Βόλντεμορτ), Γκάρι Όλντμαν (Σείριος Μπλακ), Ιμέλντα Στάντον (Ντολόρες Άμπριτζ), Τομ Φέλτον (Ντράκο Μαλφόι), Μαρκ Γουίλιαμς (Άρθουρ Ουέσλι), Μπόνι Ράιτ (Τζίνι Ουέσλι), Μάθιου Λιούις (Νέβιλ Λονγκμπότομ) και Εβάνα Λιντς (Λούνα Λάβγκουντ). 
 
«Αυτή η αναπόληση είναι ένας φόρος τιμής σε όλους εκείνους που άγγιξε τις ζωές τους αυτό το πολιτιστικό φαινόμενο, από το ταλαντούχο καστ και το συνεργείο, που έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτό το εξαιρετικό κινηματογραφικό franchise, έως τους παθιασμένους φαν που συνεχίζουν να κρατούν ζωντανό το πνεύμα του κόσμου των μάγων έπειτα από 20 χρόνια», δήλωσε ο Τομ Ασχάιμ, στέλεχος της Warner Bros.