Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είχε στο μυαλό του, αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι νιώσαμε απίστευτα άβολα βλέποντας το βίντεο του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Εδώ που τα λέμε, θα θέλαμε να μην το είχαμε κάνει. Βλέπετε, ο Ιρλανδός σούπερ σταρ του ΜΜΑ άρχισε να κόβει βόλτες στο σαλόνι του μπροστά από μία τηλεόραση. Ακούγεται πολύ απλό ως και αδιάφορο, αλλά δεν είναι.

Ο ΜακΓκρέγκορ έχει σπάσει το πόδι του στην ήττα του από τον Ντάστιν Πουαριέ, πριν από μερικούς μήνες και από τότε, αναρρώνει στο όμορφο σπιτικό του, κάνοντας γνωστό ότι θα μπει και πάλι στο κλουβί μέσα στο 2022. 

Ένας από τους στόχους του όταν με το καλό γυρίσει, είναι να βρεθεί στο ίδιο κλουβί με τον Μαξ Χόλογουεϊ, τον οποίο και είχε κερδίσει πίσω στο 2013. Ο Χόλογουεϊ αγωνιζόταν το Σάββατο με τον ΜακΓκρέγκορ να τον παρακολουθεί -πιθανότατα- από κάποιο ξενοδοχείο. Μόνο που, η φάση έγινε κάπως κρίντζι..

Χωρίς μπλούζα και με το χαρακτηριστικό του περπάτημα, παρόμοιο με αυτό που «εμφανίζει» πριν ξεκινήσουν οι αγώνες του, κοίταζε την τηλεόραση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κοιτάζει και τους αντιπάλους του. Το ξεκαθαρίζουμε: κοίταζε έτσι τον Χάλογουεϊ μέσα από την τηλεόραση. Ο ίδιος θεώρησε cool μάλιστα να ποστάρει αυτό το βίντεο στον λογαριασμό του με τους θαυμαστές του να τον ρωτάνε τι ακριβώς κάνει.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έσβησε το βίντεο μετά από λίγο όμως ευτυχώς, κάποιοι είχαν προλάβει να το αποθηκεύσουν.

https://t.co/HgA2EuiwOY