«Δεν νιώθω καμία ντροπή για τις φωτογραφίες μου στο MySpace», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Τομ Χάρντι. Και μπράβο του, θέλει κότσια να παραδεχθείς κάτι τέτοιο. Σκεφτείτε πώς νιώθετε εσείς όταν μπαίνετε στη μηχανή του χρόνου και κοιτάζετε τις πρώτες σας φωτογραφίες στο Facebook. Πείτε την αλήθεια, ένα μειδίαμα που υποδηλώνει κριντζ, κάνει την εμφάνισή του στο πρόσωπό σας. 

Ο φίλος μας ο Τομ, παρά το γεγονός ότι ανήκει στους ηθοποιούς από το πάνω ράφι, φαίνεται πολύ προσγειωμένος και απεριόριστα κουλ και ναι, θα θέλαμε να είναι φίλος μας. Αυτή η ανάγκη μας για να τον κάνουμε φίλο μας έγινε λίγο πιο έντονη μόλις είδαμε τις φωτογραφίες του στο MySpace. Ένα είναι σίγουρο: πρόκειται για ένα από τα πιο fun προφίλ διασημοτήτων που δημιουργήθηκαν ποτέ. 

Αν περάσατε το χρόνο στο MySpace μεταξύ 2005 και 2008, τότε και εσείς θα έχετε στο προφίλ σας παρόμοιες φωτογραφίες όμως αφού δεν ντρέπεται ολόκληρος Τομ Χάρντι, τότε γιατί πρέπει να το κάνετε εσείς; 

Ευτυχώς, γιατί κάποιοι βλέπουν μακριά, αποθήκευσαν αυτά τα «διαμαντάκια» πριν ο Χάρντι γίνει ο  τεράστιος σταρ που είναι σήμερα.

Η καθημερινότητα μοιάζει πολλές φορές με εφιάλτη, μην το ξεχνάτε αυτό και υπάρχουν μέρες που, το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι κάποιον σαν τον Τομ για να μας υπενθυμίζει ότι όχι μόνο θα πάνε όλα καλά, αλλά θα είναι καλύτερα να είμαστε απλώς ο εαυτός μας. Εάν ο εαυτός μας τυχαίνει να νιώθει άνετα με«αισθησιακές» φωτογραφίες, ας είναι. 

Tom, the stage is yours…

Ήρεμα ρε

OK…

It’s me, Tom

1o ΕΠΑΛ Αθηνών, τουαλέτες

Εδώ μας δείχνει ένα κοτόπουλο

5ημερη, μετά το πρώτο τσιγαριλίκι