Η σελίδα «Καλές Απόψεις» είναι ένα καλό reminder για πολλά πράγματα. Εκεί βρίσκουμε μαζεμένα όλα εκείνα τα αυτονόητα που μας κάνουν -ή προσπαθούν να μας κάνουν- να θυμηθούμε πώς είναι είμαστε άνθρωποι, να μην ενοχλούμε τους άλλους, ούτε και τον εαυτό μας και πως, διάολε, μετά από τα στραβά, η κατάσταση θα ισιώσει. Κάποιες φορές, δε, οι Καλές Απόψεις γίνονται αυτό το γεμάτο ενσυναίσθηση πατ πατ στην πλάτη. Αυτό το «it’s OK» που αδυνατούμε εμείς οι ίδιοι να πούμε στους εαυτούς μας. Σαν σήμερα, ας πούμε, που η καλή άποψη ήταν πως «Καλό είναι να μην απογοητευόμαστε όταν δε μας πετυχαίνουν και πολύ οι συνταγές του Άκη».

Παιδιά, ας το παραδεχτούμε. Δεν μας πετυχαίνουν κάθε φορά. Προσπαθεί, ο άνθρωπος βέβαια, όσο μπορεί, να τις κάνει απλές, να δώσει οδηγίες σαφείς, αλλά κάποια πράγματα δεν βγαίνουν. Και τώρα θα αναρωτιέσαι πάλι πώς γίνεται να μη μπορείς να πετύχεις τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη, ενώ έχεις ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες του ίδιου του Άκη Πετρετζίκη. Πώς γίνεται να μη φτάνεις στο σημείο του να μπορείς να πεις και εσύ με την ίδια απόλαυση «Παναγία μου». Σταμάτα να απορείς, ο Άκης έδωσε την απάντησή του, σε σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση των καλών απόψεων. 

«Δεν παίζει! Μάλλον θα βάλατε θυμάρι και στα γλυκά!», έγραψε σε σχόλιο ο σεφ που μπορεί να με λίγα υλικά να φτιάξει ένα cheesecake και να τα “χώσει” στον Άδωνι Γεωργιάδη με την ίδια ευκολία. Έχει δίκιο; Δεν ξέρουμε, πάντως, καλού κακού πάμε να το χώσουμε πίσω πίσω στο ντουλάπι με όλα τα άλλα καρυκεύματα που έχουμε αγοράσει για συνταγές του Άκη και δεν έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει έκτοτε.