Δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμη το διαστημικό του ταξίδι με τον φαλλικό του πύραυλο. Κι ήρθε το βίντεο από το  art+ film gala του LACMA να μας αποτελειώσει. Εκεί ο ιδρυτής της Amazon με την σύντροφό του Λόρεν Σάντσεζ φαίνεται να συζητά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Σάντσεζ γοητευμένη από τον Λιο τον κοιτά όπως εμείς το πρώτο παγωτό του καλοκαιριού. Ή το πιτόγυρο μετά από διατροφή.

https://t.co/PkwcRcoFvS

Κι είναι κατανοητό. Το Barstool Sports ανέβαζε ένα twitter τρολάροντας τη σκηνή κι ο Τζεφ Μπέζος απάντησε. ΑΠΑΝΤΗΣΕ. Αυτός είναι ο ορισμός του άβολου. Ασυναγώνιστος βαθμός ανατριχίλας.

https://twitter.com/LeoDiCaprio?ref_src=twsrc%5Etfw

Κανόνας πρώτος, ποτέ μη συστήνεις το κορίτσι σου στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ωστόσο, η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ, αρκέστηκε στο να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία στέκεται στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου και στην οποία φαίνεται να τον κοιτάζει χαμογελαστή

Το στιγμιότυπο έγινε αμέσως viral με χρήστες να σχολιάζουν πως ο 46χρονος ηθοποιός «είναι ο τύπος που θα κλέψει το κορίτσι» και πως “ο Λίο μάλλον ετοιμάζεται να χάσει την κάρτα μέλους του”, καθώς ο Τζεφ Μπέζος είναι συνεπικεφαλής της ετήσιας διοργάνωσης.

https://twitter.com/marcmalkin?ref_src=twsrc%5Etfw

Αφιερώνουμε στον κύριο 202 δις δολάρια κομματάρα Αντύπα, δικό σας.