Αίσθηση έχουν προκαλέσει κυρίες και κύριοι τα στόρις του γνωστού τράπερ Snik, υπέρ της Ινγκεμποργκ Μπέουχελ, της Ολλανδής δημοσιογράφου που προκάλεσε μία μικρή αναταραχή στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Μαρκ Ρούτε. Η δημοσιογράφος κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για παράνομες επαναπροωθήσεις και εκείνος, με τη σειρά του, απάντησε στις κατηγορίες με ιδιαίτερα σκληρό ύφος.

Ας δούμε τι προηγήθηκε πριν ο Snik νιώσει την ανάγκη να μοιραστεί τις απόψεις του μέσω του Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ίνγκεμποργκ Μπέχουελ πήρε τον λόγο: «κ. Μητσοτάκη πότε επιτέλους θα σταματήσετε να ψεύδεστε για τις επαναπροωθήσεις, να ψεύδεστε για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα; Παρακαλώ μην προσβάλλετε την νοημοσύνη τη δική μου και όλων των δημοσιογράφων του κόσμου γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αποδείξεις. Και εσείς συνεχίζετε να το αρνείστε και να λέτε ψέματα. Αυτό είναι κατάχρηση ναρκισσισμού. Γιατί δεν είστε ειλικρινής; Γιατί δεν λέτε “οι Βρυξέλλες μας άφησαν μόνους μας, περιμέναμε 6 χρόνια και δεν έγινε τίποτα και τώρα κάνω παράνομα, σκληρά και βάρβαρα pushbacks.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, απάντησε στην δημοσιογράφο ότι: «Έχουμε μία πολύ σκληρή αλλά πολύ δίκαιη πολιτική στο μεταναστευτικό. 50.000 άνθρωποι έχουν έρθει στην Ελλάδα εκ των οποίων 10.000 ήταν Αφγανοί που έχουν λάβει άσυλο. Έχετε πάει ποτέ στη Σάμο; Δεν έχετε πάει. Δεν θα έρχεστε σε αυτό το κτίριο να με προσβάλλετε. Αν πάτε στη Σάμο θα βρείτε μία πολύ καλή δομή με συνθήκες υγιεινής, παιδότοπους και δεν έχει καμία σχέση με το τι είχαμε στο παρελθόν. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κουνάει το δάκτυλο σε αυτή την κυβέρνηση και να κατηγορεί και εμένα». Χαμούλης δηλαδή.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Snik, ο τράπερ που έχει βαρεθεί να μετρά τις επιτυχίες του και να βρίζει τους γείτονες όσο παίζει φρουτάκια. Snik, είμαστε μαζί σου bro και ευχαριστούμε που παίρνεις θέση σε τόσο λεπτά ζητήματα. 


*Το κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας