Χαμούλης! Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, επιβεβαίωσε σήμερα σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες προς τιμήν της πρώτης σεζόν της σειράς, ότι ναι, θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος, ότι βρίσκεται ήδη στη διαδικασία σχεδιασμού της, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε πότε θα ξεκινήσει παραγωγή της σεζόν που όλοι, μετά το χαμό που προκάλεσε η πρώτη, περιμένουν πώς και πώς.

«Υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήνετε άλλη επιλογή!», είπε ο Hwang στο Associated Press την Τρίτη. «Αλλά θα πω ότι θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν. Είναι στο κεφάλι μου για την ώρα. Είμαι στη διαδικασία σχεδιασμού αυτή τη στιγμή. Αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα συμβεί αυτό», ήταν τα λόγια του.

https://twitter.com/hashtag/SquidGame?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Μαζί με αυτή την τρομερά καλή είδηση, ο Hwang επιβεβαίωσε ότι ο Seong Gi-hun, ο πρωταγωνιστής της πρώτης σεζόν του Squid Game που υποδύθηκε ο Lee Jung-jae, θα επιστρέψει και για τον δεύτερο γύρο. «Σας το υπόσχομαι αυτό, ο Gi-hun θα επιστρέψει», είπε ο Hwang στο Associated Press ενώ στεκόταν δίπλα στον Lee. «Θα κάνει κάτι για τον κόσμο».

Το κορεάτικο δράμα επιβίωσης έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Σεπτέμβριο και γρήγορα έγινε η πιο δημοφιλής πρωτότυπη σειρά της πλατφόρμας, κρατώντας την πρώτη θέση στις 10 πιο δημοφιλείς εκπομπές και ταινίες του Netflix για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες. Ως απάντηση στην αύξηση της δημοτικότητας της σειράς, το Netflix έκανε μερικές από τις ταινίες σε σκηνοθεσία Hwang Dong-hyuk διαθέσιμες. Αυτό έλειπε, να μην το έκανε.