Πριν από λίγες μέρες, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για το age shaming που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και στιχουργός, είπε: «Τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια έχω υποστεί bullying, εκτός από το body shaming, που έχει να κάνει με το bullying για τον σωματότυπό μου, υπάρχει και το age shaming. Ξέρετε πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια τύπου “ώξω μωρή παλιόγρια, φύγε από την τηλεόραση” και “πόσο καιρό θα είναι αυτοί οι δεινόσαυροι στην τηλεόραση”;».

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού μίλησε περισσότερο για τον ηλιακό ρατσισμό, ένα φαινόμενο αρκετά έντονο στην τηλεόραση. «Εγώ την ηλικία μου, τα τελευταία χρόνια, δεν την κρύβω πια. Μέχρι τα 48-49 ήμουν μούγκα στην στρούγκα και δεν ήθελα να την ξέρει κανείς. Από μία ηλικία και μετά είπα ότι έπρεπε να απελευθερωθώ από αυτό το πράγμα και λέω πόσο χρονών πρέπει να είμαι για να νιώθω κι εγώ πια ελεύθερη; Με το που το είπα, ήταν σαν να είπα σε όλους: “είμαι 108, αντιμετωπίστε με σαν απολίθωμα του ζωολογικού κήπου”. Πραγματικά το λέω, υπάρχει πολύ αυτό στα σχόλια. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το “γριά” και το “είσαι μεγάλη πια”. Είναι οι πιο συνηθισμένες κακίες». 

 

Οι παραπάνω δηλώσεις ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικές για την ομάδα του Ηρακλή, η οποία είναι γνωστή και ως «Γριές» και αυτό γιατί είναι από τους αρχαιότερους συλλόγους της χώρας μας. Τι έκαναν, λοιπόν, οι άνθρωποί του στο Twitter; Ένα ποστ στήριξης με πολλές δόσεις χιούμορ κάτι που όπώς αποδείχτηκε, η Ναταλία Γερμανού εκτίμησε και με το παραπάνω αφού εκτός από σχόλιο αγάπης, έκανε και retweet. 

Ο ηλικιακός ρατσισμός υπάρχει, αλλά η παρουσιάστρια είναι ακομπλεξάριστη και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

https://twitter.com/nataliagermanou?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Φυσικά, δεν έμειναν μόνο εκεί:

https://twitter.com/nataliagermanou/status/1457651047061721089?ref_src=twsrc%5Etfw