Το μοντέλο Tess McMillan, έγραψε ιστορία ως το πρώτο μοντέλο plus size που περπάτησε ποτέ σε πασαρέλα Gucci.Και είναι η μοντελάρα που θέλουν όλοι οι σχεδιαστές σήμερα.

https://t.co/eOgJf31Mx0

Οίκοι όπως οι  Versace, Jacquemus, και Fendi έχουν φυσικά πρωτοστατήσει στρατολογώντας τους Lee, Jill Kortleve, Paloma Elsesser, και Alva Claire στις πασαρέλες του, πολλοί από τους επώνυμους οίκους μόδας εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί για να παρουσιάσουν στις πασαρέλες μοντέλα πάνω από το μέγεθος δείγματος. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι η πρώτη φορά που η Gucci έχει συνεργαστεί με  ένα μοντέλο plus size. Η Clara Louise, Λονδρέζα,  έκλεισε μια διαφημιστική εκστρατεία μαζί με τον Harry Styles  και πριν από αυτό, η Ellie Goldstein ήταν το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down που σχρησιμοποιήθηκε ποτέ σε μια εκστρατεία υψηλής μόδας, ποζάροντας για τη καμπάνια μακιγιάζ της Gucci.

Σε άλλα νέα, πέρα από την θεότητα Τες, ο Τζάρεντ Λέτο, ο Μακόλεϊ Κάλκιν και η Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ ήταν μεταξύ των σελέμπριτι που έλαβαν μέρος στην Παρέλαση Αγάπης του Μικέλε στη Λεωφόρο Χόλιγουντ. Ο 49χρονος Τζάρεντ Λέτο έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μάρκα – πρόκειται να παίξει τον Paolo Gucci στην επερχόμενη ταινία House of Gucci, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης η Lady Gaga και ο Adam Driver.