Το κορυφαίο brand ατμίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο πήγε το κλασικό σχεδιασμό συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου στο επόμενο επίπεδο με το επαναστατικό EDGE Pro. Ως προς την εμφάνιση μοιάζει με τις παραδοσιακές pen styled συσκευές ατμίσματος, το EDGE Pro περιλαμβάνει καινοτομίες και κατοχυρωμένες τεχνολογίες, οι οποίες είναι σχεδιασμένες να ξεπερνούν τις πιο συνηθισμένες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Αυτό άλλωστε αποτελεί και μέρος της διαχρονικής αποστολής της EDGE που δεν είναι άλλη από το να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο να κόψουν το κάπνισμα.

Ακολουθούν τρεις βασικοί λόγοι για να δοκιμάσεις το επαναστατικό EDGE Pro.

Η γρήγορη αλλαγή αντίστασης και το αίσθημα της ασφάλειας

Το EDGE Pro αξιοποιεί τις δημοφιλείς all-in-one συσκευές σε pen-styled σχεδιασμό και τις

συνδυάζει μια προσεκτικά ισορροπημένη επιλογή τεχνολογιών οι οποίες προσφέρουν μία  από τις πιο χρηστικές πλατφόρμες ατμίσματος στην αγορά. Κατασκευασμένο για να είναι απλό, αποτελεσματικό και με ποικιλία λειτουργιών, το EDGE Pro αποτελεί μια εύκολη λύση για τους ενήλικες που θέλουν να μειώσουν το κάπνισμα ή επιθυμούν να πειραματιστούν με μια εναλλακτική.

Επιπλέον: Η ικανοποίηση των πελατών είναι αυτή που κατευθύνει την καινοτομία. Για αυτό λόγο αυτό η EDGE πραγματοποίησε μια δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία το 76% των πελατών ήθελε μια συσκευή στην οποία η αλλαγή αντίστασης θα γίνεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια – σχεδόν όλες οι συσκευές ατμίσματος διαθέτουν μια αντίσταση, η οποία θερμαίνεται για να παραχθεί ο ατμός. Οι αντιστάσεις έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής και, μόλις αυτός περάσει, πρέπει να αφαιρούνται και να αντικαθίστανται. Συνήθως αυτή η διαδικασία συνεπάγεται ότι ο χρήστης θα πρέπει να αποσυναρμολογήσει τον ατμοποιητή για να απομακρύνει την παλιά αντίσταση. Πρόκειται για μια διαδικασία δύσκολη και συχνά πολύπλοκη, χρονοβόρα και ελάχιστα πρακτική, ειδικά όταν υπεισέρχονται στη συζήτηση και οι πολλές υποχρεώσεις που έχει κάποιος στην καθημερινότητά του. Προκειμένου να δώσει μια λύση στα παραπάνω, η EDGE ανέπτυξε για το Pro την κατοχυρωμένη Τεχνολογία Άμεσης Αφαίρεσης Αντίστασης. Αυτή η επαναστατική καινοτομία εξασφαλίζει ότι η αλλαγή αντίστασης μπορεί να γίνει εύκολα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με μια απλή περιστροφή και ένα τράβηγμα, χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα το δοχείου υγρού ή να χρειάζεται τα χέρια του χρήστη να έρθουν σε επαφή με το υγρό ατμίσματος. Οι αντιστάσεις του Pro καθιστούν τη διαδικασία συντήρησης της συσκευής ατμίσματος πιο γρήγορη και πιο ασφαλή όσο ποτέ.

Ενσωματωμένο στόμιο γιατί η υγιεινή είναι πάνω απ’ όλα

Η EDGE θέτει ως στόχο να γίνει ο πιο ασφαλής κατασκευαστής συσκευών ατμίσματος στον κόσμο και, όταν σχεδιάζει νέα προϊόντα, διατηρεί μια προσέγγιση που έχει στο κέντρο της τον καταναλωτή. Ως απότοκο αυτής της στοχοθεσίας, το EDGE Pro διαθέτει μια επαναστατική καινοτομίας στο κομμάτι της υγιεινής. Στα στόμια, που χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλες τις συσκευές ατμίσματος, είναι συνηθισμένο να απαντώνται υπολείμματα του υγρού αναπλήρωσης, ενώ είναι εκτεθειμένα σε στοιχεία τα οποία μπορεί να είναι επιζήμια για την υγεία των καταναλωτών. Αντίθετα, οι αντιστάσεις του Pro αφαιρούνται άμεσα και διαθέτουν ενσωματωμένο στόμιο, χαρακτηριστικό που όχι μόνο ελαττώνει τον κίνδυνο μικροβιακών μολύνσεων, αλλά και καθιστά αχρείαστο τον τακτικό καθαρισμό με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να εξοικονομούν χρόνο και κόπο. Παράλληλα, η υποδοχή γεμίσματος του Pro’s καθιστά την αναπλήρωση του υγρού εύκολη και γρήγορη, με τον ελάχιστο δυνατό κίνδυνο απώλειας υγρού.

Μπαταρία που δεν τελειώνει ποτέ

Παρά το πρακτικό, καλαίσθητο και μικρό του μέγεθος, το Pro διαθέτει μια ισχυρή μπαταρία

1500mAh battery για βέλτιστη απόδοση ακόμα και μετά από πολλές ώρες χρήσης, ενώ η περίβλημα είναι από ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι. Η αντίσταση 1.2ohm του Pro δέχεται όλη την γκάμα υγρών της EDGE, και αποδίδει είτε με συμβατικά είτε με HBV είτε με CBD προϊόντα, παρέχοντας στους χρήστες μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Η EDGE συνεχίζει την αποστολή της, να προσφέρει δηλαδή μοναδικές και δυναμικές λύσεις για τους

ενήλικους ατμιστές που θέλουν να απαλλαγούν από ή να ελαττώσουν τη συνήθεια του

καπνίσματος. Παράλληλα, τηρεί τη δέσμευσή της να αναπτύσσει προϊόντα έχοντας στο επίκεντρο τους καταναλωτές.