Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου και έτσι είναι απόλυτα λογικό, ακόμα και προσωπικότητες με παγκόσμια ακτινοβολία, να ασχολούνται αρκετά συχνά με τα τεκταινόμενα της χώρας μας. Ολόκληρη Κένταλ Τζένερ, με 197 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, σχολίασε με τη σειρά της το πολύ σημαντικό(;) θέμα των τελευταίων ημερών και όχι μόνο το σχολίασε, αλλά πήρε και ξεκάθαρη θέση. Θυμίζουμε ότι η πρώτη μεγάλη προσωπικότητα που ασχολήθηκε σοβαρά με το ζήτημα, ήταν η Καίτη Γαρμπή.

Πριν λίγες ώρες, αν και κάπως καθυστερημένα (μην ξεχνάτε ότι ζει στην Αμερική), το μοντέλο έβαλε στη θέση του τον Τάσο Ξιαρχό με τέσσερα απανωτά στόρις:

H αρχή έγινε με ένα αινιγματικό στόρι και κανείς από τους 197 εκατ. followers δεν κατάλαβε τι εννοούσε. Όπως ήταν λογικό, ζήτησαν εξηγήσεις.

Το μοντέλο συνέχισε με ένα ακόμα στόρι δημιουργώντας μια αναταραχή στον διαδικτυακό κόσμο. 

Τελικά, η Τζένερ επανήλθε λίγο αργότερα με ένα στορι που δεν περιμέναμε ποτέ δεν διαβάσουμε. Έκανε σύγκριση του Τάσο Ξιαρχό με τον πρώην (αν χώρισαν, δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει και πολύ) άντρα της της αδερφής της, Κάνιε Γουεστ. Κάποιοι υποστήριξαν ότι αναφέρεται στο αξέχαστο meltdown του ράπερ, αλλά εμείς θα θέλαμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας. 

Τέλος, άφησε μία ακόμα μπηχτή και ξεκίνησε το στόρι της με τρόπο που θυμίζει το «ζούμε στη χώρα που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια» του χορογράφου.