Τυπική ρομαντική κομεντί, γυρισμένη στο Παρίσι. Υπόθεση σε μια πρόταση: Ο αθεράπευτα ρομαντικός Τιμπό πιστεύει ότι η τύχη του μπορεί να αλλάξει φλερτάροντας με τη Ρόουζ. Μπορεί όμως να γίνει από κολλητός το αγόρι της;

Ο Τιμπό δεν καταφέρνει ποτέ να γίνει το αγόρι μας. Τον βάζουμε πάντα σε friendzone επειδή είναι το καλό παιδί. Και κάποια στιγμή οι τρεις κολλητές του αποφασίζουν να του δείξουν τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες. Μπορεί να ακούγεται απλοϊκό ως ιδέα (και είναι για αυτό είναι ένα feelgood ταινιάκι) αλλά αυτή η τόσο συνταρακτική απλή ιδέα ότι οι γυναίκες μπορεί να «πλάσουν» τον τέλειο άνδρα καταλήγει σε φιάσκο (φυσικά).

Ο πρωταγωνιστής περνά μια διαδικασία μεταμόρφωσης από αγόρι της διπλανής πόρτας σε γυναικοκατακτητή κάνοντας γυμναστική με την μια κολλητή,  μαθήματα αφρικανικού χορού για να απελευθερώσει τη σεξουαλικότητά του με την άλλη και βγαίνει ραντεβού με την τρίτη κολλητή του για να μάθει να επικοινωνεί με τις γυναίκες.

Οι δευτερεύοντες χαρακτήρες έχουν τον χρόνο που τους αρμόζει σε αυτή την ταινία. Δεν θα μάθεις κάτι νέο, ναι είναι προβλέψιμο και κλισέ. Αυτή ίσως είναι η μαγεία των rom com. Τα βλέπεις με τις πιτζάμες στον καναπέ και αισθάνεσαι καλά για 1 ώρα και 28 λεπτά.

Ξεκινά με την τυχαία γνωριμία του Τιμπό με την Ρόουζ που –φυσικά- μόλις έχει χωρίσει τον λεχρίτη φίλο της, σε ένα bachelorette πάρτι. Μαθαίνεις ότι ο Τιμπό είναι ο αξιόπιστος, αξιαγάπητος, ευαίσθητος, γλυκούλης της παρέας που δεν έχει τύχη με τις γυναίκες.

Αν το δεις με μια διάθεση αποδόμησης μπορείς να πεις ότι το σενάριο μπάζει από παντού γιατί αναπαράγει μια ξεπερασμένη ιδέα, εκείνη που θέλει τις γυναίκες να βγαίνουν με μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες. Δεν συμβαίνει αυτό το 2021. Είναι μια ταινία για τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς των χαζοκομεντί που θέλουν να περάσουν ένα κυριακάτικο βράδυ χωρίς έγνοιες.

Ο Τιτί (όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι φίλες του) αντιλαμβάνεται εγκαίρως ότι δεν χρειάζεται να προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι για να κερδίσεις την καρδιά κανενός/καμιάς. Είναι οι ταινίες του 6 στο IMDb. Ξέρεις τι να περιμένεις και όχι δεν θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Οι τρεις φίλες του είναι πανέμορφες γυναίκες που τον μαλώνουν όταν φέρεται άσχημα στην influencer που έβγαινε χωρίς να τρέφει πραγματικά αισθήματα. Αυτό είναι ένα woke στοιχείο της ταινίας. Και μπορείς, αν σου αρέσουν οι αφέλειες, να ζητήσεις από τον κομμωτή σου το κούρεμά της Constance Arnoult.