Ένας ακόμα διανομέας έπεσε νεκρός στην άσφαλτο εν ώρα εργασίας, με το ατύχημά του να αναδεικνύεται σε μια ακόμα ιστορία απανθρωπιάς, δειλίας και αδιαφορίας.

Ένας νεαρός οδηγός ενός σπορ αυτοκινήτου Audi TT χτύπησε τον διανομέα της Wolt και μετά τον εγκατέλειψε και προσπάθησε να διαφύγει. Λίγο αργότερα, τα περιπολικά της αστυνομίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γ.Παπανδρέου. Ο οδηγός παρέσυρε τον διανομέα και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε στο σημείο. Ο διανομέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν άντεξε και κατέληξε.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, ο οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρέσυρε τον διανομέα και πατέρα τριών παιδιών, αφού είχε παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη της κεντρικής λεωφόρου, κατά τις μαρτυρίες όσων βρίσκονταν στο σημείο.

Ο διανομέας άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο. Η μοτοσυκλέτα του κόπηκε στα δυο, ενώ το αυτοκίνητο προκάλεσε ζημιές και σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε όρους ταξικής ανισότητας, δεν θα κουνήσουμε -αν και θα έπρεπε- το δάχτυλο για παράβαση κώδικα οδικής κυκλοφορίας, αλλά δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε με ελάχιστη ψυχραιμία, πώς εγκαταλείπει κανείς έναν τραυματισμένο άνθρωπο στην άσφαλτο και προσπαθεί να διαφύγει.