Ένας αγνώστων στοιχείων πεζοπόρος χάθηκε για μια ολόκληρη μέρα στο όρος Έλμπερτ του Κολοράντο. Κακή φάση, ωστόσο, διασωστικές ομάδες τον αναζήτησαν σχετικά άμεσα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ο τύπος δεν σήκωνε το τηλέφωνο στους διασώστες γιατί δεν αναγνώριζε τον αριθμό. Εναλλακτική εισαγωγή: πες μας ότι είσαι Millennial χωρίς να μας πεις ότι είσαι Millennial. 

Τι κάνουμε με τους άγνωστους αριθμούς που μας καλούν; Δεν το σηκώνουμε. Τι κάνουμε όταν μας καλούν και για δεύτερη φορά; Αφήνουμε το κινητό να χτυπάει, όσο στο μεταξύ γκουγκλάρουμε τον αριθμό. Πότε; ΠΑΝΤΑ. Σε άλλα νέα, είμαστε Millennials και τα τηλεφωνήματα είναι το ίδιο τραυματικά με το να μας ζητήσεις να σε αγκαλιάσουμε στην πλατεία Συντάγματος στα πλαίσια κάποιου κοινωνικού πειράματος ή κάποιας ηλίθιας ιδέας που βασίζεται στο ότι οι αγκαλιές αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής μας. 

Κάπως έτσι και ο πεζοπόρος προτίμησε να παραμείνει για λίγο ακόμα αγννοούμενος, από το να σηκώσει το τηλέφωνο σε άγνωστους αριθμούς. Η ομάδα ερευνών Lake County Search and Research (LCSAR) επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας πως καλούσαν τον αγνοούμενο επί αρκετές ώρες. Τελικά, αφού εκείνος δεν έλεγε να το σηκώσει, κλήθηκαν να τον αναζητήσουν στο πεδίο της ορεινής έκτασης που είχε χαθεί. 

via GIPHY

Εντοπίστηκε. Το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου η ομάδα βρήκε τον αγνοούμενο, ο οποίος και τους εξήγησε πως είχε χάσει το μονοπάτι της διαδρομής του. Σε ότι αφορά τις κλήσεις, τους ομολόγησε πως δεν είχε ιδέα πως ήταν εκείνοι που τον καλούσαν. Η ομάδα έφτασε σε σημείο να αναρτήσει το περισταστικό στα τοπικά μέσα, για να τονίσει τη σημασία του να σηκώνει κανείς το τηλέφωνο όταν έχεις χαθεί στο βουνό. Λέμε τώρα… Ιδέες ρίχνουμε. 

Αν ταυτίστηκες παραπάνω από όσο ήθελες με τον πεζοπόρο, γεια σου Millennial και ταυτίσου εδώ: Κάτι πρέπει να γίνει με τους άγνωστους αριθμούς που μας καλούν κάθε μα κάθε μέρα 

Πηγή: Guardian