Το «συμβαίνουν αυτά στις live εκπομπές» δεν έχει βγει τυχαία. Φυσικά και όλα τα πιθανά και απίθανα στραβά που μπορεί να συμβούν όσο η κάμερα «γράφει», θα γίνουν στη live συνδέσεις γιατί διαφορετικά, τίποτα δεν θα είχε πλάκα σε αυτή τη ζωή. Το τελευταίο fail, όμως, συνέβη σε μία άσχημη στιγμή, τη στιγμή δηλαδή που ένας πολίτης βρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών για το λαϊκό προσκύνημα της Φώφης Γεννηματά.

Ο κατά τα άλλα απόλυτα συμπαθής κύριος, είχε μια άτυχη στιγμή αφού μπέρδεψε τα κανάλια. Συγκεκριμένα, όταν τον πλησίασε ο δημοσιογράφος του MEGA και του ζήτησε να μιλήσει για το πώς έμαθε για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, κάπως μπερδεύτηκε και ανέφερε άλλο κανάλι.

«Ήμουν στο σπίτι μου και έβλεπα ένα κανάλι, το ΣΚΑΪ το δικό σας και ακούω την είδηση. ‘Έφυγε η Φώφη’. Λέω ποια Φώφη; Ταράχτηκα, δεν κατάλαβα, δεν συνειδητοποίησα, άρχισα να παίρνω τηλέφωνα, δεν το πίστευα, λέω λάθος θα έχει γίνει. Σοκαρίστηκα», ήταν μερικά από τα λόγια του. Φυσικά, από το κανάλι του Mega δεν έκαναν καμία διόρθωση γιατί «τέτοια ώρα τέτοια λόγια».

Στο 04:35 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=iirm1N5voww

Η αλήθεια είναι πως μας θύμισε ένα άλλο, παρόμοιο σκηνικό με μικρό φίλο του Άρη πριν από μερικά χρόνια. Άλλο έπος και τούτο.