Εδώ και κάποιες ώρες περνάει από τα feed μας ένα βίντεο, που θεωρητικά θα έπρεπε να μας προκαλεί ανησυχία. Στην πραγματικότητα, δεν μας σόκαρε, απλώς μας επιβεβαίωσε μια -ας την πούμε- θεωρία που έχουμε δημιουργήσει με όλα όσα συμβαίνουν. Στο βίντεο αυτό, που τραβήχτηκε την Τρίτη στα Εξάρχεια, ένας αστυνομικός των ΜΑΤ φαίνεται να δηλώνει μια γενική αλήθεια να δηλώνει τρελός, ενώ σπάει τζαμαρία πόρτας καταστήματος αποφασισμένος να μπει μέσα. 

Στο βίντεο, ο αστυνομικός των ΜΑΤ φαίνεται να σπάει τη τζαμαρία της πόρτας του καταστήματος, καθώς οι πολίτες δεν του επέτρεπαν να μπει μέσα. Όσο εκείνος έσπαγε τη τζαμαρία, μια γυναίκα στεκόταν ακριβώς από πίσω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι από τα σπασμένα γυαλιά. 

Σε ένα σημείο, σε όλο το περιστατικό, μια γυναίκα, σοκαρισμένη από την έντονη προσπάθειά του να μπει στον χώρο, του φωνάζει “είσαι τρελός;”, με εκείνον να απαντά προκλητικά “ναι, είμαι τρελός”. Το δευτερόλεπτο πριν σπάσει τη τζαμαρία ο αστυνομικό φαίνεται να κοιτά στιγμιάια γύρω του. Από τη δράση του αστυνομικού προκύπτουν ερωτήματα, ενώ η ΕΛΑΣ δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε, σε άλλα νέα.