Αν δεν πιστεύεις ότι υπάρχει μια πλατφόρμα που μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα και την ποικιλία του περιεχομένου της, είναι μια υπέροχη ευκαιρία να ανακαλύψεις τις δυνατότητες της ΕΟΝ. H Nova αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τηλεόραση με την νέα EON TV.

Με την ΕΟΝ η τηλεόρασή σου γίνεται πιο “έξυπνη”. Τι σημαίνει αυτό; Με την πρωτοποριακή πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας μπορείς να γυρίσεις πίσω το χρόνο μέχρι και επτά ημέρες και να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου τηλεοπτικό πρόγραμμα με το Catch up 7 ημερών. Μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή, να γυρίσεις προς τα πίσω ή να το διακόψεις και να συνεχίσεις την παρακολούθηση αργότερα. Δεν θα ξαναχάσεις επεισόδιο του Succession. 

Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να σταματήσεις οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και το live πρόγραμμα, να δημιουργήσεις προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας αποθηκεύοντας τις λίστες με τα αγαπημένα κανάλια του καθενός ή και να λαμβάνεις προσωποποιημένες προτάσεις για θέαση περιεχομένου βάσει των προηγούμενων αναζητήσεων. Ακόμα και τα παιδιά έχουν τον δικό τους ασφαλή χώρο διασκέδασης με την ΕΟΝ καθώς μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ, το οποίο προστατεύεται με pin, για να μην έχουν πρόσβαση σε υλικό που δεν ταιριάζει στην ηλικία τους.

Το περιεχόμενο μετράει

Και τι να παρακολουθήσεις; Περισσότεροι από 2300 τίτλοι ταινιών και σειρών είναι διαθέσιμοι, ανά πάσα στιγμή, για θέαση σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείς (τηλεόραση, tablet, smartphone, PC/laptop). Δημοφιλείς, premium και αποκλειστικές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και επικές αθλητικές διοργανώσεις που δεν πρέπει να χάσεις.  Με την EON μπορείς να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο, με τον τρόπο που σου αρέσει – όπου κι αν βρίσκεσαι. .   

Επικές αθλητικές διοργανώσεις που δεν πρέπει να χάσεις

Ας πούμε ότι είσαι ποδοσφαιρόφιλος. Μπορείς να παρακολουθήσεις το ελληνικό πρωτάθλημα, το ισπανικό, το γερμανικό, το γαλλικό. Σου αρέσει το Λε Μαν; Θα το βρεις. Θέλεις να δεις το Wimbledon, το Roland Garros, το Αυστραλιανό Open και το Davis Cup; Εκεί υπάρχει. Δεν θα χάσεις ποτέ αγώνα της αγαπημένης σου ομάδα στην EuroLeague. Extra bonus: Η ΕΟΝ σου δίνει την δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε Live στατιστικά κατά την διάρκεια προβολής αγώνων άμεσα και εύκολα. Η νέα εποχή στην τηλεόραση είναι εδώ από τη Nova, που ξέρει πραγματικά τι σημαίνει οικιακή ψυχαγωγία!

Tεχνολογία, καλό περιεχόμενο και χαμηλή τιμή

Αν θέλεις κι εσύ να ζήσεις την εμπειρία της τηλεόρασης ΕΟΝ, μπορείς! Γίνε τώρα συνδρομητής Νova, από 10€/μήνα.