O Αντώνης Τσαπατάκης είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε θέση ΑμΕΑ αλλά, για ακόμη μια φορά, καταλάβαμε ότι στη χώρα μας αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αφού δίπλα ακριβώς από το όχημά του, είχε σταθμεύει ένα άλλο. Με λίγα λόγια, κάποιος είχε διπλοπαρκάρει και όχι, δεν ήταν ο Παραολυμπιονίκης αυτός που για να βρει μία θέση πάρκινγκ κοντά στο μπαρ που θέλει να βγει Σάββατο βράδυ, πάρκαρε παράνομα.

Για να μπει στο αυτοκίνητό του, χρειάζεται χώρο ώστε να αφήσει το καρότσι αλλά και να ανοίξει όσο πρέπει την πόρτα. Ο ασυνείδητος όμως οδηγός δεν νοιάστηκε και πολύ γι’ αυτό και γιατί έχουμε μάθει να κοιτάζουμε την πάρτη μας, το άφησε εκεί.

Τελικά, ο Αντώνης Τσαπατάκης, με πολύ κόπο, κατάφερε να μπει στο όχημά του, όσο όμως το έκανε αυτό, κάποιος τον τραβούσε βίντεο. Γιατί; Γιατί «άλλη μια φορά που διαπίστωσα, από προσωπική εμπειρία, ότι πρέπει να συνεχίσω να δημοσιεύω τέτοιες συμπεριφορές μήπως και αλλάξει η “α-παιδεία” όλων εκείνων… Καμιά φορά όμως, δεν θα με σταματήσει από το να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε!»

 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παραολυμπιονίκη:

«Δικαίωμα στην ζωή, έχουμε όλοι! Άλλη μια φορά που διαπίστωσα ότι κάποιοι στερούν αυτό το δικαίωμα από τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης ή ζωής (όπως αναφέρομαι αντί για τον όρο ανάπηροι ή ΑΜΕΑ) και αποφασίζουν για το αν θα ζήσουν.
 
Άλλη μια φορά που διαπίστωσα, από προσωπική εμπειρία, ότι πρέπει να συνεχίσω να δημοσιεύω τέτοιες συμπεριφορές μήπως και αλλάξει η “α-παιδεία” όλων εκείνων… Καμιά φορά όμως, δεν θα με σταματήσει από το να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε!
 
Για την ιστορία, είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου σε θέση στάθμευσης για ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης και ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου διπλο-πάρκαρε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην μπορώ να ανοίξω όσο χρειάζεται την πόρτα για να μπω και να βάλω το καρότσι μέσα. Τα κατάφερα όμως, όπως κάθε φορά!
 
Τι θα συμβεί όμως όταν τα χέρια μου θα πάψουν να είναι δυνατά;…».