Σύμφωνα με τη Wikipedia, ο Πεν Μπάντζλι είναι γνωστός για τη συνήθειά του να υποδύεται «κακούς και απαίσιους χαρακτήρες». Πιο συγκεκριμένα, κουτσομπόλιδες και κατά συρροή δολοφόνους. Μην ξεχνάμε ότι υποδύεται έναν ψυχοπαθή, τον Τζο Γκόλντμπεργκ στο You του Netflix. Όχι, δεν θα μιλήσουμε για αυτή τη σειρά, αλλά και για την ερμηνεία του ως Νταν Χάμφρεϊ στο μισητό για κάποιους, Gossip Girl. Ο Μπάτζλι επιβεβαίωσε κάτι που όλοι ήδη γνωρίζαμε: ότι αυτός ο χαρακτήρας «είναι ο χειρότερος».

Ο Χάμφρεϊ, AKA Lonely Boy, αποκαλύφθηκε ότι είναι το Gossip Girl στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, μετά από έξι ολόκληρες σεζόν. Τώρα, σε μια νέα συνέντευξή του στο Esquire, ο ηθοποιός απαριθμεί τις χειρότερες ενέργειες του Νταν και συμφώνησε ότι ήταν «χάλια».

«Είναι ο χειρότερος, αλλά ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έκανε; Εντάξει», είπε, «έβγαλε ότι η αδερφή του έχασε την παρθενιά της. Αυτές οι ιστορίες είναι διεστραμμένες. Αυτό είναι κακόβουλο. Είμαι γνωστός για το ότι υποδύομαι επιθετικούς και κακούς χαρακτήρες, αλλά πώς κατέληξα εδώ;»

via GIPHY

Ο Μπάντζλι είπε ότι η τελευταία σκηνή στο Gossip Girl, «όπου έπρεπε να πω ότι το Gossip Girl πέθανε», ήταν η πιο προκλητική γιατί «δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Κάτι με έπιασε και συνέχισα να γελάω. Δεν μπορούσα να σταματήσω». Προχωρώντας στον τελευταίο του ρόλο, τον δολοφόνο Τζο Γκόλντμπεργκ, ο ηθοποιός είπε ότι μπορούσε να μπει στη διαδικασία να παίξει τον χαρακτήρα επειδή, για αυτόν, «η υποκριτική είναι ένα πολύ πνευματικό πράγμα, και είμαι παρών μόνο με τις λέξεις που διαβάζω στο οθόνη. Νομίζω ότι αν προσπαθούσα να του κάνω το προφίλ, πραγματικά σαν ψυχοπαθή δηλαδή, θα ήταν αηδιαστικό και θα περνούσε απαρατήρητο».

Αν μη τι άλλο, το αίσθημα αυτοκριτικής του Πεν Μπάτζλι, είναι ισχυρό. Φυσικά και ήταν ο χειρότερος χαρακτήρας αυτός που συναντήσαμε στο Gossip Girl.