Σάλος έχει προκληθεί κυρίες και κύριοι εδώ και κάποιες ώρες με τις δηλώσεις της Αναστασίας Γιουσέφ στην εκπομπή Super Kατερίνα. Η ίδια αποκάλυψε ότι πρόσφατα δέχτηκε πρόταση γάμου, τη δέχτηκε ότι θα παντρευτεί, αλλά δεν είναι αυτό για το οποίο μιλάνε όλοι. Η γνωστή χορεύτρια  μίλησε για το εισόδημά της από το Instagram και υποστήριξε πως, αν ένας μήνας είναι καλός, τότε μπορεί να κερδίσει μέχρι και δέκα χιλιάδες ευρώ

Η δήλωση αυτή σχολιάστηκε έντονα και ένας από τους πολλούς επικριτές της είναι και ένας οικοδόμος. Ένας ΈΛΛΗΝΑΣ οικοδόμος που εργάζεται σκληρά κάθε μέρα για να επιβιώσει και να θρέψει την οικογένειά του. Αυτή είναι η επιστολή του στο Provocateur.

 

«Σκέφτομαι να τα παρατήσω, να κάνω και εγώ Instagram και να αρχίσω τα give away. Να κάνω κληρώσεις και να δίνω τσιμέντο, φτυάρια, σπάτουλες, φόρμες εργασίας και μικρά ραδιοφωνάκια για να ακούει μουσική ο κόσμος όσο δουλεύει στις οικοδομές. Αν ειρωνεύομαι; Φυσικά και ειρωνεύομαι. Έχω φάει όλα μου τα χρόνια προσπαθώντας να καθαρίσω το τσιμέντο από τα δάχτυλά μου. Έχω φτύσει αίμα, έχω ματώσει, πώς να στο πω διαφορετικά; Και από το πουθενά, η κάθε καλλονή και ο κάθε καλλονός, κάνει κόλπα στο ίντερνετ και βγάζει δέκα χιλιάρικα το μήνα.

 Πού φτάσαμε ρε; Τι ζούμε πια σε αυτή τη χώρα; Η Αναστασία Γιουσέφ, λέει, βγάζει τόσα. Αν θέλεις να ξέρεις εγώ τα βγάζω τίμια τα λεφτά μου, δεν κουνιέμαι στην κάμερα και στα μαγαζιά λες και με χτύπησε το ρεύμα. Ο μόνος που δείχνει λίγο από την πίσω όψη του είναι ο μάστορας που έχω μαζί για τα υδραυλικά. Τίμιο παλικάρι, δεν λέω, αλλά κάθε φορά που σκύβει πονάνε τα μάτια μας από την αηδία. Και έρχεται η άλλη από το πουθενά και κάνει τέτοιες δηλώσεις σαν να μην τρέχει τίποτα. Φυσικά και τρέχει κυρία μου. 
 
Όπως σου είπα εγώ είμαι καθαρός, γυρίζω σπίτι μου κάθε μεσημέρι κατάκοπος αλλά με το κούτελό μου καθαρό. Δεν ντρέπομαι για τη δουλειά μου, άλλοι θα έπρεπε να ντρέπονται. Άκου εκεί, χορεύτρια. Δουλειά είναι αυτή; Εμένα το χέρι μου έχει πιαστεί να κρατάω τον καφέ όσο βλέπω τους εργάτες μου να δουλεύουν. Έχει κλείσει η φωνή μου όσο φωνάζω στους Πακιστανούς να κάνουν καλά τη δουλειά. Δύο ευρώ την ώρα τους δίνω, είμαι και καλό αφεντικό, να το γράψετε αυτό. Μου λένε αυτοί οι αριστεροί ‘ποντάρεις σε φθηνά εργατικά χέρια και ένα σωρό βλακείες’. Αν έβγαζα εγώ δέκα χιλιάρικα το μήνα από το ίνσταγκραμ να μην το έκανα. Να επιβιώσω κοιτάζω και εγώ.
 
Μας είπε η κυρία Γιουσέφ ότι παντρεύτηκε κιόλας. Και εμείς παντρευτήκαμε κυρία μου, δεν βγήκαμε στην τηλεόραση να το πούμε. Ένας είναι ο Γιουσέφ, ο Ελ Αραμπί. Είμαι Ολυμπιακάρα εγώ. Χορεύτρια, λέει. Για γέλια. Για κλάματα καλύτερα. Φυσικά και θα μας δώσει λογαριασμό για το πόσα βγάζει, δεν κατάλαβα. Όχι ότι έχω πρόβλημα, έχω και εγώ φίλους που βγάζουν χρήματα από το ίντερνετ αλλά δεν μου αρέσουν όταν προκαλούν. Και στο κάτω κάτω ξέρουμε αν είναι Ελληνίδα; Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τις δουλειές».

 
*Το κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.