Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αυτή η σχέση πρέπει να παραμείνει καλή διότι μιλάμε για μια σχέση η οποία δεν έχει καμία πίεση, σου προσφέρει ασφάλεια και το σημαντικότερο, σου προσφέρει ελευθερία. Κακά τα ψέματα, όταν είσαι σε ένα άδειο δωμάτιο, μόνος σου, μπορείς να κάνεις διάφορες σκέψεις χωρίς κανείς να σε κατακρίνει γι’ αυτές.

Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον που μερικές από τις πιο ασυνήθιστες συμπεριφορές μας, κάνουν την εμφάνισή τους ενώ είμαστε μόνοι μας; Φυσικά και είναι. Καλό θα ήταν όμως μερικές από τις σκέψεις που κάνουμε να μην τις μοιραζόμαστε με άλλους γιατί πολύ απλά, θα μας παρεξηγήσουν. Όχι ότι οι άλλοι είναι αθώοι, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Ας δούμε, λοιπόν, τα περίεργα πράγματα που κάνουμε όλοι, αλλά δεν δεν τολμάμε ποτέ να πούμε. Και ξέρετε κάτι; Ίσως είναι καλύτερα έτσι.

Η μέρα της κηδείας μας

Σκεφτόμαστε πώς θα είναι στην κηδεία μας, αν οι άνθρωποι που πέρασαν από τη ζωή μας στεναχωρηθούν με την απώλειά μας και πώς θα μοιάζει η μέρα αυτή. Ελάτε τώρα, όλοι έχουν κάνει αυτές τις σκέψεις.

via GIPHY

Η προσωπική στιγμή στο μπάνιο

Ξέρουμε τι κάνεις όταν μπαίνεις για μπάνιο. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό.

via GIPHY

Η ψεύτικη ιστορία

Λες ψέματα και «φουσκώνεις» τις ιστορίες που μοιράζεσαι με τους φίλους σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να φανείς πιο cool. «Ένα καλοκαίρι στην Πάρο είχε γίνει τρελό σκηνικό». Όχι, δεν είχε γίνει τρελό σκηνικό, δεν έβλεπες την ώρα να γυρίσεις σπίτι σου να δεις Netflix.

via GIPHY

Είμαι fabulous

Κοιτάζεσαι διακριτικά όπου βρεθείς και όπου σταθείς για να δεις αν δείχνεις όμορφη ή όμορφος. Την τιμητική τους έχουν φυσικά τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

via GIPHY

Smelly socks, smelly socks

Πας σε ξένο σπίτι και σου ζητούν να βγάλεις τα παπούτσια. Σε πιάνει μια μίνι κρίση αλλά προσπαθείς να το παίξεις άνετο τυπάκι. Με την πρώτη ευκαιρία, όταν δεν κοιτάζουν οι υπόλοιποι, θα μυρίσεις τις κάλτσες σου.

via GIPHY

H αγορά που ποτέ δεν έγινε

Πας σε ένα μαγαζί και βρίσκεις κάτι που σου αρέσει. Ρωτάς την τιμή, σου απαντούν, σε πιάνει η καρδιά σου και συνεχίζεις να συμπεριφέρεσαι λες και δεν τρέχει τίποτα. Μέσα σου πονάς. Φεύγεις με πίσω βήματα ή λες αυτό το άβολο «ωραία, αν είναι θα περάσω ξανά». Όχι, δεν θα περάσεις ξανά.

via GIPHY