Έναν ανήσυχο ύπνο είχε μια γυναίκα στον Καναδά και δεν ήταν λόγω του πικάντικου φαγητού που ίσως κατανάλωσε για βράδυ. Η Ρουθ Χάμιλτον κοιμόταν βαθιά την περασμένη εβδομάδα όταν ξύπνησε από το γάβγισμα του σκύλου της, ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Το όχι και τόσο ευχάριστο ξύπνημα είχε κάτι από τον ήχο της συντριβής στο ταβάνι της και την αίσθηση συντριμμιών στο πρόσωπό της. Αν είναι έτσι, προτιμούμε να βαράει ο γείτονας τον τοίχο κάθε Κυριακή πρωί.

Η Χάμιλτον υποστήριξε ότι πήδηξε από το κρεβάτι της έντρομη και άναψε το φως για να καταλάβει τι είχε συμβεί. Κοιτάζοντας στο ταβάνι της, ανακάλυψε μια τρύπα. Μη σου τύχει. «Ποτέ δεν φοβήθηκα τόσο στη ζωή μου», είπε σχολιάζοντας το περιστατικό. «Δεν ήμουν σίγουρη τι να κάνω, κάλεσα το 911 και όταν μιλούσα με τον αστυνομικό, γύρισα το μαξιλάρι μου και είδα ότι ένας βράχος είχε γλιστρήσει ανάμεσα στα άλλα δύο».

Ένας αστυνομικός στάλθηκε αμέσως για να διερευνήσει, είπε. Αρχικά, ο αστυνομικός υποψιάστηκε ότι ήταν συντρίμμια από ένα εργοτάξιο σε έναν κοντινό αυτοκινητόδρομο μόνο που δεν είχε υπολογίσει τις δυνάμεις εκτός της στρατόσφαιρας της Γης. Και με το δίκιο του ο άνθρωπος. «Κάλεσε το εργοτάξιο και είπαν ότι δεν είχε γίνει κάποια έκρηξη, αλλά είδαν έκρηξη στον ουρανό και, κάπου εκεί, καταλάβαμε ότι ήταν μετεωρίτης». Ναι, το ίδιο βράδυ είχαμε μια μίνι βροχή μετεωριτών.

«Ήμουν σοκαρισμένη και κάθισα εδώ για μερικές ώρες τρέμοντας. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι τόσο μικρές, οπότε είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι ζωντανή». Εκτός από την γενικότερη αναστάτωση, η Χάμιλτον δεν τραυματίστηκε και σχεδιάζει να κρατήσει τον βράχο. Να ευχηθούμε έναν καλύτερο ύπνο την επόμενη φορά.