Δεν χρειάζεται να παρακολουθείς συχνά τηλεόραση για να καταλάβεις ποιες εκπομπές έχουν τηλεθέαση και ποιες όχι. Στο κάτω κάτω, αυτή είναι υπόθεση ειδικών υπηρεσιών, όχι του κοινού. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, μαθαίνουμε διάφορα λόγω της έντονης ενασχόλησής μας με τα social media. Αυτό που δεν είναι πλέον κοινό μυστικό, είναι πως η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βυθίζεται όπως το λεωφορείο στην παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος. Κάτι πρέπει να γίνει λοιπόν, για να μην ακούσει το «ως εδώ».

Πώς αποφάσισε να ανεβάσει τα νούμερα η Ιωάννα Μαλέσκου; Για αρχή, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν χόρεψε τον χορό της κοιλιάς. Αυτό είχε γίνει πέρυσι, ο κόσμος βαριέται τα ίδια και τα ίδια, μοιάζει να το έχει καταλάβει και έτσι αποφάσισε να το πάει μερικά βήματα παρακάτω, βυθίζοντας με τον τρόπο της την άμοιρη ελληνική τηλεόραση. Ναι, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον πάτο αλλά είμαστε αρκετά κοντά.

Η παρουσιάστρια κάθισε αναπαυτικά και άφησε μερικά σαλιγκάρια να κάνουν βόλτες στο πρόσωπό της και στο στέρνο της. Φυσικά, δεν έμεινε μόνο εκεί αφού με τη βοήθεια δύο «ειδικών» που εξήγησαν το πόσο καλό κάνουν τα σαλιγκάρια στην επιδερμίδα μας, άφηναν το ένα υπονοούμενο μετά το άλλο, κοιτάζοντας περιπαικτικά την κάμερα. Το αποτέλεσμα; Αγνό κρίντζινες που πηγάζει από τις μάταιες προσπάθειες εντυπωσιασμού.

Ακούσαμε λοιπόν για: «γιγάντια αφρικάνικα σαλιγκάρια», «γιατί είναι τόσο μεγάλα;», «είναι κρύο, πολύ ωραίο και γλιστερό», «φέτος θα τα κάνω όλα», «το νιώθω λίγο λίγο να μου κάνει παιχνίδι» και μερικά ακόμα σχόλια που δεν αξίζει να αναφέρουμε γιατί, ΟΚ, καταλάβατε τι εννοούμε. Το βραβείο cringe festival, ανήκει δικαιωματικά στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Μετά το 2:25, ξεκινάει το άβολο κομμάτι του βίντεο: