Πέρασα τρεις ώρες στην κίνηση σήμερα και θέλω τη μαμά μου

Άργησες στη δουλειά σου; Σκέφτηκες -κολλημένος στην κίνηση- ποια/ποιος σε καταράστηκε στη ζωή έτσι να τυραννιέσαι; Βράχηκαν μέχρι και τα εσώψυχα σου; Ρητορικά ερωτήματα.

Πέρασα τρεις ώρες στην κίνηση σήμερα και θέλω τη μαμά μου

Άργησες στη δουλειά σου; Σκέφτηκες -κολλημένος στην κίνηση- ποια/ποιος σε καταράστηκε στη ζωή έτσι να τυραννιέσαι; Βράχηκαν μέχρι και τα εσώψυχα σου; Ρητορικά ερωτήματα.


Πέρασες κι εσύ παραπάνω από δυο-τρεις ώρες στους δρόμους της Αθήνας σήμερα; Σκέφτηκες ότι χρειάζεσαι το σωσίβιο που είναι κάτω από τη θέση του αεροπλάνου; Καλού-κακού; Σκέφτηκες ενώ ήσουν συνοδηγός κολλημένη στην Κατεχάκη ότι ο οδηγός πρέπει να πάρει Zanax γιατί έπαθε νευρικό κλονισμό; Δεν είναι κάτι, Μπάλλο το λένε και μετά τη γνωριμία μαζί του θέλεις να πάρεις τηλέφωνο τη μαμά σου ή να γυρίσεις σπίτι σου να μπεις κάτω από το πάπλωμα και να αρχίσεις να κλαις. ΓΟΕΡΑ. 

Τι ζήστηκε σήμερα; Προβλήματα στον ΗΣΑΠ, προβλήματα στα δρομολόγια του Τραμ, πλημμυρισμένοι δρόμοι. Δεν με είχε προειδοποιήσει κανείς ότι θα κάνω καγιάκ στο ποτάμι πηγαίνοντας για το γραφείο. Στη Συγγρού μπορείτε να κάνετε και snorkeling.

Στο Φάρο Ψυχικού scuba diving. Στη Χαμοστέρνας να προπονηθεί η Ολυμπιακή Ομάδα Κολύμβησης στο ελεύθερο. Ή και ύπτιο.

Στο Ψυχικό μπορείς να βγεις με βάρκα για ψάρεμα. Κάτοικοι του Κολωνού περιμένουν την Κιβωτό του Νώε, έχει ήδη φορτώσει τα πιτσιρίκια από το σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στην Πανόρμου τα μπαράκια είναι πλέον μπιτσόμπαρα. Στην Ομόνοια κατέβηκαν να κάνουν sup οι λάτρεις του σπορ.  

Μέσα στο αμάξι (εξαρτάται το ποσοστό κακοτεχνίας δρόμου και λειτουργικότητας των φρεατίων, υπάρχουν και κάποια απλά διακοσμητικά ή για τασάκια να πετάμε τσιγάρα) μπορούσες άνετα α) να δεις δυο επεισόδια Squid Game που έχεις αφήσει, β) να πάρεις τηλέφωνο τον ψυχολόγο σου να κάνετε ένα session, γ) να δεις μια online θεατρική παράσταση (ποιον κοροϊδεύεις, Σασμό το επεισόδιο που έχασες)  και δ) να διαβάσεις όλο το γράμμα που έγραψε η Ρείτσελ στον Ρος

Κάποιοι προφανώς κινδυνέψατε είτε με α) κρίση άγχους για την αδιανόητα καθυστερημένη ώρα προσέλευσης στη δουλειά σας είτε επειδή β) όντως βρεθήκατε ακινητοποιημένοι σε ένα πλημμυρισμένο λεωφορείο που άρχιζε να θυμίζει άλλο μέσο μεταφοράς, ίσως υποβρύχιο.

Πάνω από 385 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική σε 20 περιοχές στην Αττική. Στη γέφυρα Δαβάκη εγκλωβίστηκαν οδηγοί.  Περισσότερες από 250 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων. Στο Χαϊδάρι έπεσαν δέντρα. Στη Γλυφάδα ακινητοποιήθηκαν αυτοκίνητα σε κεντρικό δρόμο. Αυτό δεν είναι Πέμπτη, είναι επεισόδιο δοκιμασίας στο Squid Game.

Όλοι εμείς σήμερα ζήσαμε σκηνικά απόλυτου χάους. Δεν οδηγούσαμε σε λεωφόρους αλλά στον Αμαζόνιο. Ένα τεράστιο ορμητικό ποτάμι περάσαμε. Η κακοκαιρία αυτή δεν ήταν μια κατάρα του Φαραώ.

Ήταν μια κακοκαιρία προαναγγελθείσα. Τα μέτρα δεν είδαμε. Εκτός κι αν είναι οι πυροσβέστες για τη διάσωση. Ή το μήνυμα της πολιτικής προστασίας που απλά σου προκαλεί κρίση πανικού.

Η Αττική πάντως βούλιαξε. Και ο μεγαλύτερος όγκος της βροχής θα πέσει το βράδυ.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα