Καλά θα πάει και αυτό. Αλλά μην ανησυχείτε, ήμασταν προετοιμασμένοι. Και αν δεν ήμασταν, ενώ γνωρίζαμε τι θα συμβεί εδώ και μέρες, θα τα ρίξουμε στην κλιματική αλλαγή. Όχι, θα το ρίξουμε στο νούμερο 13 που θεωρείται από πολλούς γρουσούζικο. Δεν πειράζει που είναι Πέμπτη και όχι Παρασκευή, για μία μέρα θα κολλήσουμε;

Όποιος έκανε μια βόλτα στην Αθήνα σήμερα, δεν πέρασε και πολύ καλά. Για την ακρίβεια, ίσως και να κινδύνευσε κιόλας αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ. Το highlight της σημερινής μέρας, βέβαια, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ήταν η «γέφυρα» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όχι, δεν εννοούμε μια κανονική γέφυρα, εννοούμε μία γέφυρα από θρανία που «έχτισαν» στα γρήγορα οι μαθητές για να γλιτώσουν.

Επειδή εμείς σεβόμαστε τόσο το κοινό μας όσο και τη δημοτική αρχή που είχε φροντίσει για όλα πριν ξεσπάσουν οι καταιγίδες, είπαμε να μοιραστούμε μερικές ιδέες, όπως το πώς να μετακινηθείτε μέσα στην πόλη αν θέλετε, για παράδειγμα, να πάτε στο κέντρο να ψωνίσετε. Αν φυσικά δεν έχουν πλημμυρίσει τα μαγαζιά. Ακολουθούν οι προτάσεις μας.

Με κανό

Ποτέ δεν μας απογοήτευσε. Σε κάθε πλημμύρα, παγκοσμίως, θα δούμε άτομα να χρησιμοποιούν ένα κανό για να πάνε ή να φύγουν από τις δουλειές τους. Έτσι θα γίνει και σήμερα όπως φαίνεται στο κέντρο αλλά και σε άλλες περιοχές όπως είναι η Καλλιθέα, τα Πατήσια, ο Κολωνός και οι Αμπελόκηποι.

via GIPHY

Πάνω σε ένα πλατάνι

Πολλά έχουν ακουστεί για την tνα γεμίσει η Αθήνα με πλατάνια και η αλήθεια είναι πως δεν το πήρατε και πολύ καλά. Αυτή είναι η αντιπολίτευση που θέλουμε; Γιατί δεν λέτε ότι τα πλατάνια θα μας είχαν σώσει σήμερα από αυτή την καταστροφή; Γιατί δεν λέτε ότι θα είχαν απορροφήσει όλο το νερό; Γιατί δεν λέτε ότι μέχρι να το απορροφήσουν θα κόβαμε μερικούς κορμούς και θα μετακινούμασταν με αυτό;

Μέσα σε ζαρντινιέρα

Οδηγίες χρήσης: Αδειάζεις μια ζαρντινιέρα, μπαίνεις σε αυτή και φτάνεις σπίτι σου. Οι συγκεκριμένες ζαρντινιέρες έχουν αυτόματο πιλότο, γι’ αυτό πληρώσαμε 500 ευρώ τη μία, δεν είναι τίποτα τυχαίες. Ο Δήμος είχε φροντίσει και γι’ αυτό.

Πάνω σε θρανίο

Εδώ αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές στη Νέα Φιλαδέλφεια που έφτιαξαν μία γέφυρα με θρανία. Η συγκεκριμένη τακτική θα «φορεθεί» πολύ φέτος, ειδικά στις περιοχές που κάηκαν ολοσχερώς. Ευτυχώς όμως έχουμε 112.

https://twitter.com/hashtag/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%89%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

Πάνω σε κάτι ξύλινο, δεν έχει σημασία τι

Αποκλειστικά για ρομαντικούς. Όχι, δεν χωράτε και οι δύο.

via GIPHY