Η ελληνική τηλεόραση φημίζεται για την ποιότητά της, για τα έξυπνα προγράμματα, την ευρηματικότητα και τις μεσημεριανές της εκπομπές που προσφέρουν άπλετο γέλιο. Πάμε όλοι μαζί: «χαχαχαχαχα». Μία ακόμα cringe στιγμή ζήσαμε σήμερα και γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Νίκο Μουτσινά και την μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη.

Όπως λογικά ήδη θα γνωρίζετε, από το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη ο καιρός θα μας κάνει πάλι νερά. Για την ακρίβεια, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας με το όνομα «Μπάλλος». Έτσι, ήταν επόμενο ο παρουσιαστής να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, να χορέψει μπάλο και σαν να μην έφτανε αυτό, να βγάλει σε απευθείας σύνδεση την Χριστίνα Σούζη να κάνει το ίδιο.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν το περίμενε και ξέσπασε σε γέλια (και εσείς μαζί φυσικά, χαχαχαχα, όχι) όταν είδε τη μετεωρολόγο να χορεύει για να υποδεχτεί τη νέα κακοκαιρία. Δεν έμεινε όμως εκεί αφού μετά την επίδειξη των χορευτικών της δυνατοτήτων, πέταξε και ένα «είμαι και μετεωρολόγος, έχω και χιούμορ» και εδώ θα παραδεχτούμε ότι όντως γελάσαμε.