Εσείς το περιμένατε αυτό από τον "No. 001" του Squid Game;

Υπήρχαν όλα τα spoilers μπροστά στα μάτια μας. Από το πρώτο επεισόδιο.

Εσείς το περιμένατε αυτό από τον "No. 001" του Squid Game;

Υπήρχαν όλα τα spoilers μπροστά στα μάτια μας. Από το πρώτο επεισόδιο.


Αυτό το κείμενο περιέχει spoilers (ΑΠΕΙΡΑ) και αν δεν έχετε δει τη σειρά καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Εσείς που το έχει δει, θέλετε τα δάκρυά σας πίσω;

Όλα τα περιμένουμε πια σε αυτή τη ζωή μετά από την τόση μοχθηρία του γέρου. Αλλά έπρεπε να το είχαμε καταλάβει από το πρώτο επεισόδιο. Απήλαυσε το φονικό μακελειό από το πρώτο παιχνίδι. Δεν σταματούσε να γελάει. Αφού μας είχε πει ότι πεθαίνει από όγκο στο κεφάλι.

Απήλαυσε κάθε στιγμή από το "κόκκινο φως, πράσινο φως". Βέβαια, υποθέσαμε ότι δεν έχει τίποτα να χάσει μιας κι είναι ετοιμοθάνατος. Ο Frontman σταμάτησε τον αγώνα μετά την παράκληση του γέροντα. Κατά τη διάρκεια του ειδικού παιχνιδιού o Oh Il-nam παρακαλούσε τους παίκτες να σταματήσουν.  

Όταν χτύπησε ο συναγερμός έκτακτης ανάγκης, φαινόταν τόσο φοβισμένος. Είμαστε στο επεισόδιο 5 και ο Frontman ανακάλυψε ότι κάποιος μπήκε στις εγκαταστάσεις. Οι παίκτες φαίνονται μπερδεμένοι αλλά ο γέρος φοβάται. Εκ των υστέρων, ξέρουμε γιατί.

Έπρεπε να καταλάβουμε ότι κάτι πάει λάθος όταν ο παίκτης 001 λείπει από τα αρχεία. Η πρώτη σελίδα στο φάκελο ήταν ο παίκτης 002. Βέβαια, κάτι όντως πήγαινε λάθος γιατί όλοι οι συμμετέχοντες είναι μεταξύ 20 και 50 ετών και ο γέρος κοντά 70 και. Και οκ, θρίλερ και παιχνίδι επιβίωσης αλλά παιδάκια, εγκύους και γέρους τους κρατάμε μακριά από άρρωστα παιχνίδια στην τηλεόραση, υπάρχουν κι άγραφοι κανόνες. Το υποτιθέμενο σπίτι του Oh Il-nam είχε τα τρία σύμβολα του Squid Game. Το λέει και στο έκτο επεισόδιο.Αυτό σημαίνει ο κύκλος, το τετράγωνο και το τρίγωνο. 

Πλαστογράφησε την άνοια που λέει ότι έχει. Κάθε χαρακτήρας που πέθανε το είδαμε να συμβαίνει. Αυτός απλά «έφυγε», εξαφανίστηκε οριστικά. Πίστευες ότι ήθελαν να σε προστατέψουν; Να μην σε πληγώσουν; ΟΧΙ. Ήθελαν να σε τραυματίσουν ΒΑΝΑΥΣΑ.

 Αν δεν είναι όλο αυτό ένας κόσμος γεμάτος παραφροσύνη με τους 456 διαγωνιζόμενους να συμφωνούν να λάβουν μέρος σε παιχνίδια επιβίωσης που ξεκινάνε με χαστούκια, τότε τι είναι; Εδώ είχαν φέρετρα με ροζ φιόγκους. Εδώ έχασε έξι δόντια ο δημιουργός του μέχρι να το αγοράσει το Netflix.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα