Αυτό το κείμενο περιέχει spoilers (ΑΠΕΙΡΑ) και αν δεν έχετε δει τη σειρά καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Εσείς που το έχει δει, θέλετε τα δάκρυά σας πίσω;

https://twitter.com/hashtag/SquidGame?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Όλα τα περιμένουμε πια σε αυτή τη ζωή μετά από την τόση μοχθηρία του γέρου. Αλλά έπρεπε να το είχαμε καταλάβει από το πρώτο επεισόδιο. Απήλαυσε το φονικό μακελειό από το πρώτο παιχνίδι. Δεν σταματούσε να γελάει. Αφού μας είχε πει ότι πεθαίνει από όγκο στο κεφάλι.

https://twitter.com/hashtag/SquidGame?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Απήλαυσε κάθε στιγμή από το “κόκκινο φως, πράσινο φως”. Βέβαια, υποθέσαμε ότι δεν έχει τίποτα να χάσει μιας κι είναι ετοιμοθάνατος. Ο Frontman σταμάτησε τον αγώνα μετά την παράκληση του γέροντα. Κατά τη διάρκεια του ειδικού παιχνιδιού o Oh Il-nam παρακαλούσε τους παίκτες να σταματήσουν.  

https://t.co/6L0xN0DeVg

Όταν χτύπησε ο συναγερμός έκτακτης ανάγκης, φαινόταν τόσο φοβισμένος. Είμαστε στο επεισόδιο 5 και ο Frontman ανακάλυψε ότι κάποιος μπήκε στις εγκαταστάσεις. Οι παίκτες φαίνονται μπερδεμένοι αλλά ο γέρος φοβάται. Εκ των υστέρων, ξέρουμε γιατί.

https://t.co/oZ8mj1h5eN

Έπρεπε να καταλάβουμε ότι κάτι πάει λάθος όταν ο παίκτης 001 λείπει από τα αρχεία. Η πρώτη σελίδα στο φάκελο ήταν ο παίκτης 002. Βέβαια, κάτι όντως πήγαινε λάθος γιατί όλοι οι συμμετέχοντες είναι μεταξύ 20 και 50 ετών και ο γέρος κοντά 70 και. Και οκ, θρίλερ και παιχνίδι επιβίωσης αλλά παιδάκια, εγκύους και γέρους τους κρατάμε μακριά από άρρωστα παιχνίδια στην τηλεόραση, υπάρχουν κι άγραφοι κανόνες. Το υποτιθέμενο σπίτι του Oh Il-nam είχε τα τρία σύμβολα του Squid Game. Το λέει και στο έκτο επεισόδιο.Αυτό σημαίνει ο κύκλος, το τετράγωνο και το τρίγωνο. 

https://t.co/cVkVJ4xgVv

Πλαστογράφησε την άνοια που λέει ότι έχει. Κάθε χαρακτήρας που πέθανε το είδαμε να συμβαίνει. Αυτός απλά «έφυγε», εξαφανίστηκε οριστικά. Πίστευες ότι ήθελαν να σε προστατέψουν; Να μην σε πληγώσουν; ΟΧΙ. Ήθελαν να σε τραυματίσουν ΒΑΝΑΥΣΑ.

https://twitter.com/hashtag/SquidGame?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 Αν δεν είναι όλο αυτό ένας κόσμος γεμάτος παραφροσύνη με τους 456 διαγωνιζόμενους να συμφωνούν να λάβουν μέρος σε παιχνίδια επιβίωσης που ξεκινάνε με χαστούκια, τότε τι είναι; Εδώ είχαν φέρετρα με ροζ φιόγκους. Εδώ έχασε έξι δόντια ο δημιουργός του μέχρι να το αγοράσει το Netflix.