Μπήκε στη ζωή μας από το πουθενά και από τότε έχει γίνει η μασκότ της χαλαρότητας, η προσωποποίηση του «όλα καλά θα πάνε», ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, γνωστός ως «Κουτσαβάκης», ήρθε για να μείνει και οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν. 

Χθες το βράδυ, ο ρεμπέτης της καρδιας μας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The Tonight Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και -για ακόμη μια φορά-, κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί για το ένα κορονοπάρτι που είχε διοργανώσει εν μέσω αυστηρού lockdown.

Όπως μας πληροφόρησε, το άτομο που είχε ειδοποιήσει τότε την αστυνομία, δεν ήταν ο πρώην της κοπέλας του όπως είχε αφήσει να εννοηθεί σε προηγούμενες δηλώσεις, αλλά ο πρώην μιας άλλης κοπέλας που βρέθηκε στην απαγορευμένη μάζωξη χωρίς αυτή να έχει καμία σχέση μαζί του.

Όταν ο παρουσιαστής των ρώτησε αν τελικά συγκέντρωσε τα χρήματα για να πληρώσει το πρόστιμο, ο Κουτσαβάκης απάντησε καταφατικά, λέγοντας πως ναι, είχε μαζέψει τα χρήματα μόνο που… τα έφαγε. Γιατί; Γιατί η ζωή είναι μικρή. Όπως υποστήριξε, τώρα περιμένει την «καμπάνα» μέσω του εκκαθαριστικού της εφορίας. Πιστόλι, λοιπόν, γιατί η ζωή είναι μικρή.