Από το πρωί κάνουν τον γύρω του διαδικτύου οι συνομιλίες που φέρεται να είχε ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας και ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος με έναν λιμενικό ο οποίος, όπως φαίνεται, είχε και παράλληλη εργασία, αυτή της διακίνησης ναρκωτικών. Το μεσημέρι της 19ης Ιουνίου, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο κοριός της Αστυνομίας καταγράφει μια συνομιλία διάρκειας 54 δευτερολέπτων και θα ακολουθήσουν μερικές ακόμα μεταξύ των δύο ανδρών. «Μπορείς να έρθεις ή να στείλεις κάποιον τοίχο-τοίχο, τοίχο-τοίχο» λέει ο ηθοποιός διότι, όπως ανάφερε προηγουμένως, η μητέρα του έχει εγκαταστήσει κάμερες. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, καταφέραμε να επικοινωνήσουμε μαζί της για να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις της.

 

«Από μικρό παιδί μου κάνει τα ίδια, δεν βάζει μυαλό. Τη μία μέρα βάφαμε τους τοίχους και λάμπανε, την άλλη μέρα τους έκανε μαύρους. Το ίδιο έγινε και τώρα. Μέχρι και κάμερες έβαλα για να τον προσέχω. Πού έμπλεξε ο γιόκας μου δεν ξέρω, σίγουρα όχι σε σπείρα με σπουργίτια. Τα κανάλια λένε διάφορα, όπως και τα σάιτς. Ακούστε να δείτε, ο Απόστολος είναι καλό παιδί, μέχρι και δήμαρχος έγινε για να βοηθάει το κόσμο. Ναι, ναι, τις διάβασα και εγώ τις συνομιλίες. Δεν κατάλαβα και πολλά. Επί πέντε λεπτά έλεγε ο ένας στον άλλο ‘τοίχο-τοίχο, τοίχο-τοίχο’. Τοίχο-τοίχο εσύ ρε αλήτη γιατί αν σε πετύχω θα γίνει της… ξέρετε τώρα. Πατημασιές παντού, θα σε βάλω να τις γλύψεις.

Μου μαύρισαν τους τοίχους. Πού μπλέξατε το γιο μου ρε αλήτες; Φυσικά και μίλησα με τον Απόστολο και του ζήτησα εξηγήσεις. ‘Ρε μάνα’ μου λέει, ‘δεν είναι αυτό που νομίζεις. Δύο τσιπούρες ήθελα, λιμενικός είναι ο άνθρωπος, όταν δεν έχει δουλειά ψαρεύει’. Και εγώ τον πιστεύω, άλλωστε οι σχέσεις μεταξύ της μάνας και του παιδιού δεν χαλάνε για τα ναρκωτικά ρε μ@λ@κες. Όταν τον ρώτησα γιατί πήγαινε τοίχο-τοίχο ο άλλος μου είπε ότι κρυβόταν γιατί δεν ήθελε να δω από τις κάμερες ότι του φέρνουν ψάρια. ‘Θα με παρεξηγήσουν, είχα κάνει κάτι δηλώσεις εντυπωσιασμού πιο παλιά’ και κάτι τέτοια περίεργα μου ξεστόμισε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ευχαριστώ».

*O Απόστολος Γκλέτσος διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή του με το κύκλωμα ναρκωτικών.

*Το κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας