Είναι πολύ πιθανό, σε ένα από τα πολλά νυκτοπερπατήματά σας στην πόλη, με μοναδική συντροφιά τα ακουστικά στα αφτιά σας, να ακούσατε τη μουσική του. Είναι ακόμα πιο πιθανό, σε κάποιο μπαρ πριν ή μετά το lockdown, όσο τα ποτά έφταναν στο τραπέζι σας το ένα μετά το άλλο, να ακούσατε και να χορέψατε με ένα από τα «πειραγμένα» κομμάτια του. Γενικά, είναι βέβαιο πως γνωρίζετε τον DJ Snatch ακόμα και αν δεν γνωρίζετε ότι είναι αυτός που επιμελήθηκε το remix του αγαπημένου σας τραγουδιού.

Ο DJ Snatch, κατά κόσμον Στέλιος Καραβίτης, δισκοθετεί τα τελευταία 22 χρονια ανελλιπώς σε Ευρώπη και Ελλάδα με βάση την Αθήνα. Εκτός από το να κάνει εξαιρετικά edit και remixes, τα τελευταία 9 χρόνια τον βρίσκεις στην συχνότητα του Pepper 96.6 κάθε Σάββατο και Κυριακή τα μεσάνυχτα. Σήμερα, Παρασκευή, θα έχουμε την τιμή να τον ακούσουμε και στο Provocateur αφού είναι ο καλεσμένος μας για το Vol.28 του Clap Hands.

Αρκετά με τις λέξεις, ας μιλήσουν οι μουσικές επιλογές του DJ Snatch που είναι σίγουρα πιο ουσιαστικές. Για περισσότερες λίστες ακολουθήστε μας στο Spotify.

Βρες τον DJ Snatch σε Facebook και Instagram

Τα παράπονά σας, τις προτάσεις σας και τις ευλογίες σας στο kdedes@tncgroup.gr. Cheers!