Το μπισκότο του Squid Game έχει γίνει viral στο TikTok, η πρωταγωνίστρια του βρήκε 15 εκατομμύρια νέους followers και έγινε κεντρικό πρόσωπο της Louis Vuitton, η σειρά είναι το πιο πετυχημένο τηλεοπτικό προϊόν του Netflix. Αλλά, είδαμε και τα 9 επεισόδια και θέλουμε κι άλλο. Υπάρχει λύση.

Kingdom

Παράξενες φήμες για τον άρρωστο βασιλιά κυριεύουν ένα βασίλειο. O εστεμμένος πρίγκιπας είναι η μόνη ελπίδα κόντρα σε μια μυστηριώδη επιδημία που ταλαιπωρεί τον λαό. Και θρίλερ και εποχής. Η πρώτη κορεάτικη σειρά του Netflix δεν απογοήτεψε. Χύθηκε αίμα.

Μαθήματα Μνήμης

Έντεκα συμμαθήτριες ξυπνούν κλειδωμένες σε μια μεγάλη τραπεζαρία. Κι ενώ τρέμουν για τη ζωή τους, αναρωτιούνται για το λόγο αυτής της παράξενης αιχμαλωσίας. Οι Ιάπωνες ξέρουν από καλό τρόμο. 

Alice in Borderland

Ένας gamer χωρίς σκοπό και οι φίλοι του βρίσκονται σε ένα εναλλακτικό Τόκιο, όπου υποχρεώνονται να αγωνιστούν σε μια σειρά σαδιστικών παιχνιδιών επιβίωσης. Magna μου για γερά νεύρα.

3%

Βραζιλιάνικο θρίλερ.  Ο σκηνοθέτης Σέσαρ Τσαρλόνε προτάθηκε για Όσκαρ φωτογραφίας για τη βραβευμένη βραζιλιάνικη ταινία “Η πόλη του Θεού”. Σε ένα μέλλον όπου η ελίτ κατοικεί σε ένα παραδεισένιο νησί μακριά από τις πολύβουες φτωχογειτονιές, έχετε μία ευκαιρία να είστε στο 3% που θα σωθεί από την εξαθλίωση. Μιλάμε για μια ομάδα 20χρόνων που μαλώνουν για τη δύναμη, την τάξη και την καταγωγή τους. Φτωχοί και πλούσιοι. Σε 4 σεζόν.

Panic

Μια ομάδα νέων σε μια μικρή πόλη του Τέξας αντιμετωπίζουν άπειρες θανατηφόρες προκλήσεις για να κερδίσουν 50.000 δολάρια που θα τους επιτρέψουν να εγκαταλείψουν αυτό τον τόπο και να ζήσουν κάπου μακριά.

Black Mirror

Αυτή η σειρά επιστημονικής φαντασίας, με αυτοτελή επεισόδια, εξερευνά ένα διεστραμμένο, high-tech κοντινό μέλλον όπου οι μεγαλύτερες καινοτομίες και τα πιο σκοτεινά ένστικτα συγκρούονται. Καλτ σειρά που κέρδισε έξι Emmy.To White Bear και το Shut Up and Dance είναι επεισόδια με θανατηφόρες προκλήσεις για τους πρωταγωνιστές, σαν παιχνίδι επιβίωσης.

The Purge

Μιλάμε για καθαρό, για ατόφιο τρόμο.  Για ένα έπος τρόμου που ξεκίνησε ως ταινία θρίλερ χαμηλού προϋπολογισμού κι έφτασε στην τηλεόραση όταν αντιλήφθηκαν την υψηλή αποδοχή του. Η απειλή είναι παντού.

Snowpiercer

Η Γη έχει παγώσει. Οι επιζώντες ζουν σ’ ένα τεράστιο τρένο και κάνουν τον γύρο του πλανήτη, προσπαθώντας να συνυπάρξουν εν μέσω μιας εύθραυστης ισορροπίας. Αξίζει να σας πούμε ότι είναι βασισμένο στην επιτυχημένη ταινία του Μπονγκ Τζουν Χο (“Παράσιτα”). Ταξική πάλη και κοινωνική ανισότητα.

Sweet Home

Ενώ οι άνθρωποι μετατρέπονται σε άγρια τέρατα και σκορπούν τον τρόμο, ένας προβληματικός έφηβος και οι γείτονές του παλεύουν να επιβιώσουν διατηρώντας την ανθρωπιά τους. Ο Σονγκ Κανγκ (“Σήμα Αγάπης”) αντιμετωπίζει τον κίνδυνο σε κάθε γωνιά σε ένα θρίλερ με τέρατα από το ομώνυμο webtoon.

The Wilds

Στο Amazon Prime Video, είναι η ιστορία αρκετών εφήβων κοριτσιών που απομονώθηκαν σε ένα έρημο νησί μετά από ένα μυστηριώδες αεροπορικό δυστύχημα, που αγνοούν ότι είναι μέρος κάτι πολύ πιο φρικιαστικού από το να είναι απλά επιζώσες