Από ό,τι φαίνεται, υπάρχει μια σκηνή στο Sex/Life στην οποίοι όλοι ανέτρεξαν, απλώς οι μισοί το παραδέχονται και οι άλλοι μισοί όχι. Πάνω κάτω, όπως συμβαίνει με πολλά «ένοχα» ζητήματα στη ζωή. Ναι, ξέρεις για ποια σκηνή μιλάμε. Ναι, εκείνη στο ντους. Ναι, ξέρουμε ότι και εσύ την έψαξες και δεν έχουμε καθόλου χρόνο και όρεξη για ψέματα και ενοχές.

Το Netflix αποκάλυψε τον πραγματικό αριθμό όσων έψαξαν να δουν τη συγκεκριμένη σκηνή, και ειλικρινά, είναι περισσότεροι από όσο υπολογίζαμε. Σύμφωνα με την πλατφόρμα, τουλάχιστον 20 εκατομμύρια από εμάς, εσάς, όλους παρακολούθησαν εκείνη τη σκηνή στο ντους και μετά από αυτό, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η σειρά πήρε το πράσινο φως για μια δεύτερη σεζόν.

Το Sex/Life αφορά την περιπετειώδη ερωτική ζωή της Billie, μιας γυναίκας που νοσταλγεί το love story της με τον πρώην της, Brad, και μπαίνει σε μια έντονη σεξουαλική συνθήκη, πριν αφοσιωθεί στη σχέση της με τον σύζυγό της, Cooper. Ο Cooper καταλήγει να διαβάζει όλα όσα εκείνη κατέγραφε σε ένα ημερολόγιο και να χρησιμοποιεί τις juicy λεπτομέρειες για να ανανεώσει τη σεξουαλική τους χημεία. Ωστόσο, ο Brad δεν αργεί να «βγει» από τις γραμμές του ημερολογίου και να εμφανιστεί με σάρκα και οστά και κάπως έτσι να προκύψει η κλασική συνταγή επιτυχίας πίσω από σειρές τις οποίες ξεκινάμε για πλάκα και να τελειώνουμε απνευστί, σαν μια άλλη μορφή ένοχης απόλαυσης: ένα ερωτικό τρίγωνο.

Σε κάθε περίπτωση, η σκηνή για την οποία όλη μιλάνε (και όλοι ψάχνουν) είναι εκείνη στην οποία ο Brad μπαίνει στο ντους, γυμνός προφανώς, προκαλώντας έκπληξη στους θεατές, για ευνόητους λόγους. Στο μεταξύ, έχει επιβεβαιωθεί πως δεν πρόκειται για κάποιο trick ή προϊόν editing. Το αφήνουμε εδώ και δεν περιγράφουμε άλλο.

Όπως και να έχει, το Sex/Life θα ξαναμπεί στις ζωές μας με μια δεύτερη σεζόν. Για όποιον δεν το είδε, θεωρούμε πως αυτό το κάπως μουντό Σαββατοκύριακο είναι μια καλή ευκαιρία.