Καλεσμένος στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο Kontra 24 βρέθηκε ο Γιάννης Καλλιάνος και δεν πήγε πολύ καλά αυτό. Για τον ίδιο, δηλαδή, γιατί η Γιάμαλη μια χαρά φάνηκε να περνάει. Και όχι μόνο το απόλαυσε, αλλά τον πετσόκοψε μέσα σε όλα. Αφορμή του “ξεμπροστιάσματος” που κανείς δεν ζήτησε, αλλά όλοι απολαύσαμε, ήταν μια παραφρασμένη δήλωση του Μ.Μπαλούρα, που μετέφερε ο Καλλιάνος, αλλάζοντας παντελώς το νόημά της. 

Σχολιάζοντας τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιάννης Καλλιάνος φαίνεται να θεώρησε καλή ιδέα το να αναπαράγει λανθασμένα μια δήλωση του Μ.Μπαλαούρα αναφορικά με την 17Ν, λέγοντας πως “ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας είχε δηλώσει πως οργανώσεις σαν τη 17Ν έχουν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον διέγραψε”. Η Νατάσα Γιάμαλη, ωστόσο, τον έπιασε στα πράσα και δεν το άφησε έτσι. 

Με ένα απλό googl-άρισμα βρήκε τη σωστή δήλωση, η οποία ήταν: “Οργανώσεις σαν τη 17Ν είχαν λαθεμένο ιδεώδες, αλλά υπέρ του ανθρώπου”. Ναι, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, έφαγε τη λέξη “λαθεμένο”, δίνοντας μια παντελώς διαφορετική αίσθηση του τι ακριβώς είχε ειπωθεί από τον Μ.Μπαλαούρα. Αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία, αυτά δεν τα κάνεις στη Γιάμαλη. 

Καλά τα fake news, παιδιά, αλλά υπάρχει και το Google. 

Δες το περιστατικό στο βίντεο παρακάτω: