Τι να πούμε για την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών; Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε; Τι να σχολιάσουμε για τα βιβλία του Τόλκιν και το σύμπαν του; Τι να γράψουμε για το μεγαλοπρεπέστατο “άντε γ@@σου” του LOTR στον Χάρβεϊ Γουάινστιν; Γιατί κάνουμε ερωτήσεις ενώ θα έπρεπε να περάσουμε κατευθείαν στο κυρίως θέμα;

Ο αγαπημένος μας Φρόντο Μπάγκινς, δηλαδή ο Ελάιζα Γουντ που τον υποδύεται, προχώρησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη στο podcast του ηθοποιού Νταξ Σέπαρντ, Armchair Expert. «Είναι αστείο», είπε αρχικά. «Αυτό συζητήθηκε πρόσφατα επειδή ο Ντομ και ο Μπιλ (Μέρι και Πίπιν) μιλούσαν με τον Σαν Όστιν (Σαμ) για την πρώτη τους ανάμνηση από την μετάβαση στη Νέα Ζηλανδία».

«Είχε δει αυτές τις μάσκες των ορκ. Και μια από αυτές τις μάσκες, και το θυμάμαι έντονα, σχεδιάστηκε για να μοιάζει με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν ως ένα ‘άντε γ@@σου’». Όπως είπε ο Ελάιζα Γουντ, «νομίζω ότι είναι εντάξει να μιλάμε γι’ αυτό τώρα. Ο τύπος είναι φυλακισμένος. Γ@@σέ τον». Πώς οδηγηθήκαμε εκεί, όμως; Σύμφωνα με τον Γουντ, Ο Γουάινστιν είχε ζητήσει από τον Πίτερ Τζάκσον να προσαρμόσει και τα τρία βιβλία σε μία ταινία και τον απειλησε πως αν δεν το κάνει, θα τον απολύσει. Όταν ο Τζάκσον του ζήτησε περιθώριο μερικών ημερών να βρει άλλο παραγωγό, του είπε ότι έχει μόνο δύο μέρες για να το κάνει αυτό.

https://twitter.com/hashtag/LordOfTheRings?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

Ευτυχώς για όλους, ο Πίτερ Τζάκσον την βρήκε την άκρη αλλά μάλλον δεν ξέχασε την συμπεριφορά του Γουάινστιν και αποφάσισε να φτιάξει ένα ορκ που του μοιάζει. Δίκαιο.