Ο Νίκος Ευαγγελάτος φημίζεται για τις εκπομπές του, το στιλ του, τα ρεπορτάζ του και φυσικά την ιδιαίτερη σχέση του με το κοινό. Από τα ‘90s, μάλιστα, αυτή η σχέση ήταν ήδη δυνατή. Ο κόσμος αγαπάει τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή και εκείνος με τη σειρά του αγαπάει τον κόσμο. Βέβαια, σε μια σχέση υπάρχουν και δυσκολίες. Δυστυχώς, όσο και να θέλουμε, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το «Εισαγγελάτος» αν και το θεωρούμε πέρα για πέρα άδικο. 

Ο λόγος που αρκετοί τον αποκαλούσαν έτσι, ήταν γιατί φερόταν σαν εισαγγελέας και όχι σαν δημοσιογράφος. Φυσικά και κρατάμε αποστάσεις από αυτό τον χαρακτηρισμό γιατί δεν συμμεριζόμαστε αυτή την άποψη. Το κείμενο αποθέωσης που γράψαμε πρόσφατα, άλλωστε, το αποδεικνύει.

Πάμε τώρα στο viral βίντεο που μας γύρισε ξανά στα ‘90s, στη μαύρη αυτή περίοδο. Χθες, την ώρα που έπαιζε το θέμα για τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τσουμάνη και την αυτοκτονία του, ο παρουσιαστής έδωσε το μικρόφωνο μέσω του δημοσιογράφου που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, σε έναν καλεσμένο. Εκείνος, σαν έτοιμος από ποτέ, είπε «κύριε Εισαγγελάτε καλησπέρα».

Από το 07:05 θα το ακούσετε. The rest is history.