Θα πάει καλά αυτό. Από χθες το βράδυ, όλοι μιλούν για την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για τα απαράδεκτα σχόλια που έκανε από το βήμα της Βουλής εναντίον του ΚΚΕ αλλά και την γενικότερη στάση του το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε, είχε γίνει γνωστό ότι η παράταξη του είχε δείξει την «κίτρινη κάρτα» όταν δημοσίευσε λίστα με παιδιά νηπιαγωγείου. 

Ο διαιτητής και άρχοντας του αγώνα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εμφανώς ενοχλημένος, όπως διαβάζουμε, έδειξε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την δεύτερη κίτρινη κάρτα, στέλνοντάς τον εκτός αγώνα. Ας αφήσουμε όμως τους ποδοσφαιρικούς όρους και ας εστιάσουμε στις σημερινές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί, ο Νίκος Δένδιας έκανε ξεκάθαρο στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ότι τα λεγόμενά του ξεπέρασαν κάθε όριο και λειτούργησε ως άλλος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βάζοντας ουσιαστικά στη θέση του τον πρώην, πια, βουλευτή της γαλάζιας παράταξης. Για να μην πάρει όλη τη δόξα ο υπουργός Εξωτερικών, οι μηχανισμοί πήραν μπροστά και τόνισαν ότι την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου την απαίτησε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρωί, μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης το έκανε ξεκάθαρο αφού “στόχευσε” μέσω της δημόσιας τηλεόρασης τον Νίκο Δένδια. «Εγώ δεν υποδύομαι τον πρόεδρο και δεν μου αρέσει να τον υποδύονται άλλοι», είπε και όλοι καταλάβαμε ότι στη Νέα Δημοκρατία είναι μια ωραία ατμόσφαιρα. 

https://t.co/q9WwlUk3QO