Δεν δείχνουν δράκους. Αλλά τους ακούς να βρυχώνται. Και θέλεις να έρθει το 2022 να του δώσεις μια ευκαιρία αυτού του πρίκουελ. Gods. Kings. Fire. Blood. Τα υλικά που έχουμε ανάγκη μετά τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones που μας τραυμάτισε. Ψυχολογικά.

Θα γίνει το οξυζενέ μόδα για τους άνδρες που θα το γυρίζουν στην πλατίνα; Αυτό είναι ένα από τα καίρια ερωτήματα που γεννά αυτό το τρέιλερ του House of the Dragon. Οκ, στα πιο σοβαρά: είμαστε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του GoT. Ελπίζουμε το spin-off του Game of Thrones να έχει καλύτερο τέλος γιατί αλλιώς θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Ο Ματ Σμιθ αγνώριστος μετά το ρόλο του ως Πρίγκιπας Φίλιππος στο The Crown. Σχεδόν μαλλί Μενεγάκη.

https://t.co/5Xf9r4xg0Q

Η σειρά, ευτυχώς, θα βασίζεται στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν γιατί αλλιώς οι άλλοι θα τα κάνουν -ξανά- μούσκεμα. To 2022 η δυναστεία Ταργκάρυεν θα αιματοκυλιστεί για τον Iron Throne. Το  σενάριο θα ακολουθείσει την ιστορία των Ταργκάρυεν όπως την εξιστόρησε ο Μάρτιν στο Fire and Blood. Ο πόλεμος συμβαίνει πάλι για την κατάκτηση του Iron Throne ανάμεσα στον Έγκον τον Δεύτερο (τον Κατακτητή) και την αδελφή του Rhaenyra, μακελεύτηκε η μισή οικογένεια, σχεδόν αφανίστηκε η δυναστεία που είχε και μια ροπή στην αιμομιξία.

https://t.co/vxsI8oDBuY

Το HBO έχει ανακοινώσει μια πρώτη σεζόν η οποία θα αποτελείται από δέκα επεισόδια αλλά δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία για την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα. Πάρα πολλοί δράκοι θα πρωταγωνιστήσουν στις αιματοβαμμένες μάχες για το Σιδερένιο Θρόνο. Εμα Ντ’ Αρσι, Ματ Σμιθ, Ολίβια Κουκ, Ρις Ιφάνς και Στιβ Τουσέντ. Τα μέλη της οικογένειας Ταργκάριεν που θα αγαπάμε να μισούμε.

https://t.co/b7PyJcTMwI