Τις τελευταίες ώρες διαβάζουμε για τον τιμοκατάλογο των Ελλήνων σελέμπριτις και τα ποσά που χρεώνουν στο Instagram. Μάθαμε λοιπόν πόσα χρήματα θα χρειαστεί να βγάλετε από τον τραπεζικό σας λογαριασμό αν θέλετε να διαφημίσετε το προϊόν σας ή την επιχείρησή σας στους λογαριασμούς των Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, Ιωάννα Μαλέσκου και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων της χώρας. Ξέρετε όμως πόσα χρεώνουν οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς; Όχι. Ήρθε η ώρα για να μαθετε όμως γιατί ένας Ιθαγενής μίλησε μαζί μας.

Επίσημο έγγραφο:

«Eίμαστε εναντίον του παγκοσμίου συστήματος που μας κλέβουν μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Δεν κολλάει πουθενά αυτό που είπα αλλά μου έχουν πει να το αναφέρω όταν μιλάω στα σάιτ, είμαστε πολύ οργανωμένοι στο επικοινωνιακό κομμάτι.. Είμαστε και εναντίον του κορονοϊού αλλά δυστυχώς δεν τον έχουμε δει για να του τα πούμε ένα χεράκι. Ξέρετε γιατί δεν τον έχουμε δει; Γιατί δεν υπάρχει! Και αν υπάρχει, που δεν υπάρχει, δεν υπάρχει στην Ελλάδα μας. Πάρε μια μήνυση 1.000.000 ευρώ τώρα και εσύ κύριε δημοσιογράφε γιατί πας να γελάσεις. Νομίζεις δεν σε είδα;

Να ξέρεις κάτι φίλε. Οι Έλληνες δεν είναι κορόιδα, το έχουν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο ελληνικός λαός ξύπνησε και είναι μαζί μας, είναι με τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς. Είμαστε ινφλουένσερς, καθορίζουμε τις συμπεριφορές των συντρόφων μας. Τις προάλλες είπαμε στον άλλο να πάει να κάνει μήνυση 2.700.000 ευρώ στην διευθύντρια του σχολείου που πάνε τα παιδιά του και είπε ότι θα την κάνει. Με 15 μήνες με αναστολή τη γλίτωσε, σιγά το πράγμα. Ε, όχι και να φοράνε μάσκες τα παιδιά.

Ό,τι τους λέμε, το κάνουν. Τι να μας πουν λοιπόν οι ψεκασμένοι Έλληνες σελέμπριτις που μιλάνε για τα εμβόλια και λένε στον κόσμο να τα κάνουν; Έχουμε και εμείς τιμοκατάλογο αλλά δεν είδα τα μεγάλα σάιτ της χώρας να γράφουν κάποιο θέμα όπως έκαναν για τον Σάκη τον Τανιμανίδη, την Χριστίνα την Μπόμπα και την Ιωάννα τη Μαλέσκου. Είναι κι’ άλλοι αλλά τους ξεχνάω. 

Φυσικά και έχουμε και εμείς τιμοκατάλογο και ευχαριστούμε το Provocateur.gr που μας διαφημίζει. Μπείτε στη σελίδα μας θα τον δείτε. Την παίρνω πίσω την μήνυση κύριε δημοσιογράφε, είσαι καλό παιδί τελικά. Ό,τι μήνυση και όποιο ποσό και να θέλετε, εμείς θα σας το φτιάξουμε. Ένα 20αρικο να μας δώσετε μόνο γιατί το χαρτί κοστίζει. Τώρα τι θα πάρετε αν δείξετε αυτό το χαρτί στο άτομο που βάλατε στο μάτι δεν ξέρουμε. Ίσως και να ξέρουμε τι θα πάρετε αλλά δεν το λέμε γιατί θα πέσει η πελατεία».

Ο τιμοκατάλογος των Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών:

Ειδικά πακέτα για ανεμβολίαστους μόνο: 1 instagram post, 2 instagram stories, 1 Facebook post, 1 μήνυση αξίας 2.700.000 ευρώ σε εμβολιασμένο της επιλογής σας και δημοσίευση του μανιφέστου σας στο psekpsek.blogspot.gr, μόνο 4.000 ευρώ.

Οργάνωση πορείας στο Σύνταγμα χωρίς μάσκες: 100 ευρώ

Οργάνωση πορείας στο Σύνταγμα με μάσκες: 10.000 (εδώ τσιμπάει λίγο γιατί δεν μας αρέσουν οι μάσκες)

Αντιεμβολιαστικό post με την Παναγία: 400 ευρώ

Αντιεμβολιαστικό post με την Παναγία, τον Χριστό και την ελληνική σημαία: 600 ευρώ

Αντιεμβολιαστικό story: 200 ευρώ

Αντιεμβολιαστικό video post: 600 ευρώ

Αντιεμβολιαστικό video post και αναφορά στο 5G: 800 ευρώ

Giveaway: 350 ευρώ

*Το κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας