Λένε ότι όταν αλλάζει ο καιρός, όταν οι υψηλές θερμοκρασίες δίνουν τη θέση τους στις χαμηλές, όταν ο καθαρός μπλε ουρανός μετατρέπεται σε γκρίζος και το σώμα μας δεν καλύπτεται πια από το αλάτι της θάλασσας αλλά από το μάλλινο υλικό της μπλούζας μας, αλλάζει και η διάθεσή μας. Χωρίς να έχουμε διάθεση να επαναστατήσουμε ενάντια στην επιστήμη, θα το δεχτούμε. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως η φθινοπωρινή και κάπως πιο μελαγχολική διάθεση που φέρνει μαζί του ο Οκτώβριος θα μας κλείσει μέσα σε τέσσερις τοίχους, με τα ζυγωματικά μας να βρέχονται καθημερινά λόγω των δακρύων. Το αντίθετο. 

Το απαραίτητο τονωτικό μας, για ακόμα μια φορά, είναι η μουσική και για το λόγο αυτό, ζητήσαμε τη βοήθεια της Molyneaux η οποία είναι η καλεσμένη μας για το Vol.27 του Clap Hands. H Μολυνώ είναι ανεξάρτητη καλλιτέχνης με βάση την Αθήνα και ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από μικρή ηλικία με μαθήματα πιάνου, κιθάρας και με συμμετοχή σε παιδικές χορωδίες. 

Συνέχισε με μαθήματα στο σύγχρονο και αργότερα στο τζαζ τραγούδι με την Γεωργία Συλλαίου, ξεκινώντας παράλληλα την πρώτη της soul cover band στη Θεσσαλονίκη. Ένα καλοκαίρι στην Ανάφη, γνώρισε μέλος των Magenta Flaws (Athens), μαγεύτηκε από την trip hop μουσική τους, και τελικά έγραψε τα φωνητικά για το “Broken Glasses” του καινούργιου τους δίσκου σε παραγωγή Cayetano. 

Ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες, όπως το single “Solitude” με την καλλιτέχνη Pepper Levain σε παραγωγή Princess Century (Berlin). Πρόσφατα, η Μολυνώ συνέθεσε μαζί με τον μουσικό και παραγωγό Hydrama (Ath) τη μουσική για το “Sammer”, μία ταινία μικρού μήκους του Στέλιου Χριστοφόρου. Το πρώτο της single «Θα μείνω εδώ» αποτελεί το official soundtrack της ταινίας και είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες. Με στοιχεία από συνθ, πιάνο, σκοτεινές μελωδίες και ατμοσφαιρικά φωνητικά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής του πρώτου της δίσκου, με επιλογή από προσωπική δουλειά χρόνων. Για περισσότερες λίστες ακολουθήστε μας στο Spotify.

Βρείτε τη Molyneaux σε Facebook και Instagram

Τα παράπονά σας, τις προτάσεις σας και τις ευλογίες σας στο kdedes@tncgroup.gr. Cheers!