Πριν μερικές μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει με τη Φαίη Σκορδά, σχολίασε το επειδόδιο του GNTM, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φωτογραφηθούν πλένοντας αυτοκίνητα με έναν κάπως σέξι τρόπο. Ο ίδιος είχε περιγράψει το concept ως “φωτογράφιση για να ερεθίσετε τον γείτονα”. 

«Εδώ, στην ελληνική τηλεόραση που κάνετε όλοι δημόσιες σχέσεις, έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί στο The Bachelor στον Alpha λέτε όλοι ότι είναι υποβάθμιση της γυναικείας προσωπικότητας, όταν τα κορίτσια δείχνουν τα κάλλη τους και ξεφτιλίζονται για τα μάτια του Αλέξη Παππά. Εκεί σας ενοχλεί όλους, υποκριτές! Εδώ γιατί δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά και λικνίζονται, σεξουαλίζονται πάνω στο αυτοκίνητο;», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. 

https://www.youtube.com/watch?v=dVjXRXJBqzQ

Προφανώς, λίγες μέρες μετά, η Ζενεβιέβ κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα, ελληνική τηλεόραση αφού. Το θέμα δεν είναι πώς θα βγει και σήμερα η ίντριγκα στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Το θέμα είναι το πώς απάντησε η Ζενεβιέβ. Γιατί αυτή η γυναίκα θα έπρεπε να διδάσκεται σε σεμινάρια μη αναπολογητικής στάσης απέναντι στα πράγματα. Η Ζενεβιέβ, μέσα σε όσα έχει φέρει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έχει καταφέρει και να απενοχοποιήσει αυτό το “βαριέμαι και να ασχοληθώ”.

https://www.youtube.com/watch?v=kZY-zXYhKkU

“Τα φελάκια μου”, απάντησε που λέτε, η Ζενεβιέβ στη σχετική ερώτηση. Ούτε καν “φιλάκια”. ΦΕΛΑΚΙΑ

Και άντε γεια.